Forside

Opslagstavle - Liseborg Webshop

Du kan vælge netop den opslagstavle der passer til dine øvrige kontormøbler, så du holder en sammenhængende stil. vores opslagstavler kommer i mange forskellige materialer og du kan eksempelvis vælge en opslagstavle med stof, kork, linnedvæv, eller polyesterstof. vælg dit foretrukne materiale blandt vores mange modeller.
køb en opslagstavle til hjemmet online på bilka.dk både børn og voksne kan have glæde af en opslagstavle i det daglige. til børnene vil en opslagstavle i yndlingsfarven eller en opslagstavle med et dyremotiv måske være det allerbedste valg, men der er frit valg på alle hylder for både store og små, og du kan også kombinere flere forskellige glastavler til n stor opslagstavle.
forskellige størrelser og design. her på siden finder du et stort udvalg af tavler fra forskellige producenter som bl.a. vanerum, naga og dsi. opslagstavler findes både i de to klassiske tavletyper enten i kork med træramme eller i stof med metalramme, og så de mere moderne magnetiske opslagstavler.
kork opslagstavler i alle størrelser. her finder du vores udvalg af kork opslagstavler både til at hæ
ge op på vægge, samt på stativ med hjul, så du nemt kan flytte rundt på din tavle. korktavler er perfekt til kontoret eller i hjemmet, alle steder hvor du har brug for at hænge noter, foto mm op på en tavle.
en opslagstavle er noget, alle kan se, når den hænges på væggen og hjælper med at forbedre kommunikationen på arbejdspladsen. offentliggør beskeder og meddelelser til ansatte og besøgende hurtigt og nemt med fx. kork opslagstavler ved at ophænge dem på fælles områder.
en opslagstavle kan være med til at skabe orden, overskuelighed og system. du kan for eksempel bruge en magnettavle eller et whiteboard til at orientere om arbejdsopgaver, eller du kan bruge dem til dig selv som en huskeliste. uanset hvilket formål opslagstavlen har for dig, finder du forskellige tavler her.
opslagstavler. med en opslagstavle kan du skabe god orden på dine noter og todo lister eller hænge dine flotte fotos og andre små personlige genstande op på tavlen. i firmaet bruges opslagstavler til vigtig info om stort og småt. du kan vælge mellem opslagstavler i både kork, hessian, filt, bulletin og tekstil.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Liseborg Webshop - Multibrand shopping webshop
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Liseborg er en multibrand shopping webshop.

Hvor vi sælger alt fra brugskunst til custom-designet produkter, som; Badeforhæng, plakater og meget mere.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Brugskunst, Customdesig, Badeforhæng, Plakater, Folie
Populære søgninger: Folie til skabe, Folie skabe, Udendørsliv, Magnetskilte, Badeværelsesartikler, Plakat design selv, Selvklæbende tal, Syltede agurker i skiver opskrift, Snurk origami, Bylux, Plakater til børneværelset, Dækkeservietter læder kop og kande, Få cvr nummer online, Gratis etiketter til flasker, Hay lagersalg, Varmepude med ris
Webshoppen forhandler 2032+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support