Forside

Sofa uld - Likehome Webshop

Rensning af sofa af uld. friske pletter på uld er forholdsvis nemme at fjerne med metoderne herunder. i mange tilfælde vil det spildte ikke trænge ind i fiberen, da den er omsluttet af et lag af lanonin fedtstof. når der skal fjernes pletter fra uld, må der ikke gnides for kraftigt, da ulden kan filte.
wool formel a. tekniske specifikationer a sofa. wool. denne a sofa er betrukket med et uldmateriale og findes i to forskellige længder 235 cm og 215 cm. specifikationer sofaen er håndlavet inden for eu og betrukket med et betræk i et uldmateriale bestående af 70 procent uld, 25 procent plyamid og 5 procent andre fibre.
fordelen ved en sofa i uld er blandt andet, at den er varm og blød. fordelen ved en sofa i kunststof er blandt andet, at den er nemmere at rengøre. du skal altså opveje, hvad der betyder mest for dig. læs også
ådan finder du den rigtige sofa.
kk 6092 3 pers. sofa i blåt uld med stel i mahogni. kan eksempelvis ompolstres i valgfrit hallingdal 65uld til en totalpris på 62.000, dkk. 1 stk. på lager brugt stand. bør ombetrækkes. lokation roxy klassik showroom jorisvej 11, 2300 kbh. s.
uld sofa med chaiselong det er vigtigt at skabe et indbydende rum og opbygge hyggelig komfort i hjemmet som med uld på en sofa. uld har flere kvaliteter, der adskiller det fra hår pels og det er krympet og elastisk.
uld er grundlæggende et meget slidstærkt møbelstof, men med få tips og tricks kan du forlænge levetiden på din uldsofa med mange år. her kan du læse mere om, hvordan vi anbefaler, at du plejer en sofa i uld, men du kan altid læse mere her på bolia.com under møbelpleje vedligehold, hvor vi også har dedikeret en hel side til sofapleje .

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Likehome Webshop - Produkter til hjem, bolig og have
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Stort udvalg af kvalitetsprodukter til hjem, bolig og have. Flere møbler i prisleje +10.000 hvor vi giver en god provision.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hjem, Bolig, Hus, Villa, Have
Populære søgninger: Understel til sofabord, Ben til plankebord, Køkken service, Stålben til plankebord, Stel til bord, Bloomingville møbler, Bordben sofabord, Ekstra ben til sofa, Sofaben, Moderne skænk, Væghylde, Filtsko til stole, Eksklusive møbler, Stigereol, Sushi tallerken, Store krukker til stuen, Hübsch kommode, Genova sofabord, Reol til børneværelse, Spisebord tilbud
Webshoppen forhandler 1019+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support