Forside

Rundt sofabord - Likehome Webshop

Du kan finde et marmorsofabord i hvid, et marmor sofabord i sort eller i farvenuancer som grå og brun. har du børn i huset kan det være en fordel at vælge et rundt marmor sofabord. da materialet er meget hårdt, kan hjørnerne nemlig også være meget skarpe på et firkantet marmorsofabord.
et sofabord er svært at undgå i stuen ved sofaen. bordet er praktisk og perfekt til at stille glas, snacks og andre ting på, når der skal hygges i stuen. hos unoliving finder du et stort udvalg af moderne sofaborde. Ønsker du et sofabord med mere opbevaring, har vi borde med skuffer eller hylder, så du kan have flere ting lige ved hånden.
rundt sofabord i glas eller træmassiv et rundt sofabord inviterer til samtaler og hygge. runde borde e
bedst at vælge, hvis du ofte får gæster på besøg, og i er mange omkring et bord. hvis det er sådan, det forholder sig i dit hjem, kan du kigge på vores runde borde til sofaarrangementer ved navne stafford og gina.
sofabord, b 60 l 100 h 35, fantastisk og rustikt sofabord. håndlavet i en rå jernplade, der er svejset hele vejen rundt. sælges som udgangspunkt i målene 60 cm x 80 cm højde 35 cm 1 m x 60 cm højde 35 cm obs. sofabordet på billedet er et eksempel på bordet der specialfremstilles alle jernplader har forskelligt look ligesom træ og marmor, der kan derfor forekomme lidt ...
find dit nye sofabord idag og spar op til 43. vi har det hele alt fra, marmor sofabord, runde sofaborde, sofaborde i glas og meget mere.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Likehome Webshop - Produkter til hjem, bolig og have
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Stort udvalg af kvalitetsprodukter til hjem, bolig og have. Flere møbler i prisleje +10.000 hvor vi giver en god provision.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hjem, Bolig, Hus, Villa, Have
Populære søgninger: Understel til sofabord, Ben til plankebord, Køkken service, Stålben til plankebord, Stel til bord, Bloomingville møbler, Bordben sofabord, Ekstra ben til sofa, Sofaben, Moderne skænk, Væghylde, Filtsko til stole
Webshoppen forhandler 1019+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support