Forside

Langt tv bord - Likehome Webshop

Du kan nemlig få et tv bord, hvis længde er under 100 cm, men du kan også nemt finde et bord med en længde på 180 cm. det er nemlig forskelligt, hvad folk har brug for. hvad enten du leder efter et mindre tv bord til et lille hjørne eller et langt bord til hele væggen, kan du derfor finde det hos os.
der findes flere forskellige udgaver af tvborde i vores sortiment. vi har f.eks. de helt klassiske med to hylder, der giver et minimalistisk og enkelt udtryk. du kan også vælge et tvbord med både hylder, skuffer og låger. i ikea finder du noget for enhver smag. du kan se vores store udvalg af tvborde i vores varehuse eller online.
små borde er gået fra at have været en trend, til at være en særdeles populær og nærmest uundværlig del af moderne boligindretning. det skyldes kombinationen af en forholdsvis beskeden størrelse og de utroligt mange varianter, som gør bordene nemme at placere i boligen, og bruge som du har lyst.
tvbord. hos xlmøblerfinder du et stort og varieret udvalg af stilfulde og funktionelle tvborde i god kvalitet. vores tvborde er
å praktisk vis udført med låger, skuffer, hylder, åbne opbevaringsrum og udskæring til ledninger, så du kan være sikker på, at funktionaliteten er i top. er du på jagt efter et kompakt hvidt tvbord i enkel og ...
alle tvborde og tvmøbler i vores udvalg udgør tilsammen en sand oase af stilrent design og rustikke klassikere med en moderne twist. du finder tvborde til alle stilarter og trends på denne side, lige meget om det er den rustikke, minimalistiske, klassiske eller nordiske stil.
tv bord, stereobænk. 100150 år gammel autentisk kinesisk bænk. længde 160 cm x bredde 35 cm x højde 45 cm. de blev importeret af boboonline.dk for 56 år siden. fremstillet i elmetræ. boboonline gav dem et twist med forskellige farver. lækkert møbel i både en moderne og vintage inspireret indretning.
fladskærms tv bluray og dvdafspiller projektor og projektorlærred infoskærm digitaltv og abonnement medieafspiller film og serier kabler og adaptere til tv billede antenne og parabol ophæng, vægbeslag og møbler universel og tv fjernbetjening tilbehør tv og billede

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Likehome Webshop - Produkter til hjem, bolig og have
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Stort udvalg af kvalitetsprodukter til hjem, bolig og have. Flere møbler i prisleje +10.000 hvor vi giver en god provision.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hjem, Bolig, Hus, Villa, Have
Populære søgninger: Understel til sofabord, Ben til plankebord, Køkken service, Stålben til plankebord, Stel til bord, Bloomingville møbler, Bordben sofabord, Ekstra ben til sofa, Sofaben, Moderne skænk, Væghylde, Filtsko til stole, Eksklusive møbler, Stigereol, Sushi tallerken, Store krukker til stuen, Hübsch kommode, Genova sofabord, Reol til børneværelse, Spisebord tilbud, Udtræksskuffe, House doctor game lampe, Exbord, Design plankebord, Tvborde
Webshoppen forhandler 1019+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support