Forside

Canett furniture - Likehome Webshop

Canett furniture canett furniture kollektionerne består af utroligt mange borde og stole, så du er sikker på at finde noget der falder i din smag også til dit budget. udover spiseborde og stole producerer canett furniture også skænke, vitrineskabe og mange andre møbler til hjemmet. alle med samme fokus på design og kvalitet.
med møbler fra casØ furniture går du aldrig galt i byen. vi sætter en dyd i de stolte håndværks traditioner det danske design og forener derved klassisk og moderne design med høj kvalitet. med speciale i spisestuer og stuer har vi et stort udvalg af spiseborde, stole, skænke, vitriner, sofaborde, skriveborde og lampeborde. casØ møbler føres i eg og valnød.
historien om canett furniture. canett furniture er en af skandinaviens førende og mest alsidige producenter af kvalitetsmøbler. canett furniture blev startet i 2003 og har siden, været et af danmarks førende brands, indenfor udvikling af smukke, innovative og holdbare spiseborde og stole.
canett furniture. canett furniture er en af skandinaviens førende leverandører af højkvalitetsmøbler. de har arbejdet siden 2003 på at udvikle deres spiseborde og stole, så kvaliteten og designet er helt i top til konkurrencedygtige priser. nilo sofabord kvadratisk 110 cm. 4.245,00 dkk.
canettx27s mission er at sit bedste for at sikre tilfredse kunder, cannet arbejder med en stor entursiasme for at kunne levere en pos
tiv canett furniture oplevelse de sætter en stor ære i at målrette sit valg af bolig produkter, så sortementet passer til en bred vifte af kunder, flotte møbler samt interiør, produkter der er nemme at holde og vedligeholde, og i en kvalitet der er ...
her hos bobo finder du et yderst bredt udvalg af canett furniture. vi har ikke kun møbler fra canett, men også et stort udvalg af deres skønne interiør. nedenfor finder du hele udvalget af canett.
et flot spisebord fra canett furniture, som står elegant med sin mørkegrå bejset egetræ. bordet består af egetræs finer, som udover en flot bejdset har fået en lak behandling, så fugt ikke trænger ned i træet. spisebordet kommer i 2 længder, 180 og 240 cm., som kan forlænges med tillægsplader på 50 cm.
attractive furniture for the modern home scroll down. scroll down. entrance. conference. dinning room. living room. kitchendining area. contact b2b 45 96 64 20 00 postcanett.dk. cvr 39781204. phone hours. monthu 8.00 am 4.00 pm friday 8.00 am 2.00 pm.
canett furniture har siden 2003 udviklet møbler i stilfulde designs, der passer ind i det skandinaviske hjem. stilen er elegant og hvert møbel fås i flere farver, hvor du altid vil kunne finde noget, der passer til din stil. alle produkter er lavet i en høj kvalitet, som derfor har en lang holdbarhed.
canett furniture møbler af høj kvalitet. attraktive møbler til det moderne hjem.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Likehome Webshop - Produkter til hjem, bolig og have
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Stort udvalg af kvalitetsprodukter til hjem, bolig og have. Flere møbler i prisleje +10.000 hvor vi giver en god provision.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hjem, Bolig, Hus, Villa, Have
Populære søgninger: Understel til sofabord, Ben til plankebord, Køkken service, Stålben til plankebord, Stel til bord, Bloomingville møbler, Bordben sofabord, Ekstra ben til sofa, Sofaben, Moderne skænk, Væghylde, Filtsko til stole, Eksklusive møbler, Stigereol, Sushi tallerken, Store krukker til stuen, Hübsch kommode, Genova sofabord, Reol til børneværelse, Spisebord tilbud, Udtræksskuffe, House doctor game lampe, Exbord, Design plankebord, Tvborde, Lav selv sofabord, Osteklokke, House doctor dk
Webshoppen forhandler 1019+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support