Forside

Bordben sofabord - Likehome Webshop

Her på siden finder du billige bordben i høj kvalitet stål, overfladebehandlet med stærk pulverlak, eller som bordben i råt stål. salg af bordben direkte fra producenten. vi sælger mange typer af bordben til spisebord , sofabord , skrivebord eller måske til dit nye arbejdsbord
bordben til barborde cafeborde indeholder 11 produkter. ben til bænke indeholder 11 produkter. sengeben sofaben indeholder 9 produkter. hairpin bordben indeholder 3 produkter. bordben til udendørsbrug indeholder 3 produkter. viste produkter 1 48 af 68. sorter efter anbefales. anbefales. nyeste.
sofaborde for enhver smag. se vores store udvalg online og find det sofabord, der passer til din stue. bestil nu med hurtig levering og 30 dages returret.
bordben er bestemt ikke bare bordben, og benene til vores plankeborde har meget mere at byde på end blot at udfylde den praktiske funktion at bære bordpladerne solidt i en bestemt højde. dit valg af ben til dit nye plankemøbel uanset om det er et spisebord, et sofabord eller en bænk er med til at bestemme det samlede indtryk af dit eksklusive træmøbel.
bordben sofabord skrå ben 2.295,00 dkk 1.449,00 dkk tilføj til kurv tilbud bordben sofabord kryds x bordben 2.295,00 dkk 1.449,00 dkk tilføj til kurv bordstel star base sort sofabord 60 x 60 cm 1.3
9,00 dkk tilføj til kurv bordben hairpin 51 cm sort 2 rod 560,00 dkk 695,00 dkk vælg muligheder
hos hofstrawagner.dk finder du også et flot udvalg af pulverlakeret bordben til dit nye sofabord. mange af de samme bordben vi har til plankeborde og spiseborde, kan du nu finde til dit sofabord. det giver et flot sammenspil, hvis både dit plankebord og sofabord matcher med træ og bordben. bordbenene til sofabord er lavet i et lækkert design men som samtidig er meget robuste.
udover de krydsformede bordben til sofabord vi nævnte tidligere, så har vi også de helt klassiske lige bordben, hvor du et bordben til hvert hjørne. disse bordben er en smule lavere og skråner en smule ud så du er sikret optimal stabilitet. disse bordben har en højde på 44 cm og er lavet i jern.
træplankerne kan også anvendes som skriveborde eller andre mindre borde, og med de rette bordben til plankebordet kan du skabe et flot bord. ofte vil man måske vælge ben, der er på kryds, men du kan også bruge almindelige bordben til at lave et plankebord.
bordben er en stor del af et bord uanset om det er spisebordet eller skrivebordet bordbenet betyder rigtig meget for udseendet af bordet, men også for stabiliteten af bordet. bordben findes i mange forskellige udformninger, størrelser og overflader.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Likehome Webshop - Produkter til hjem, bolig og have
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Stort udvalg af kvalitetsprodukter til hjem, bolig og have. Flere møbler i prisleje +10.000 hvor vi giver en god provision.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hjem, Bolig, Hus, Villa, Have
Populære søgninger: Understel til sofabord, Ben til plankebord, Køkken service, Stålben til plankebord, Stel til bord, Bloomingville møbler, Bordben sofabord, Ekstra ben til sofa, Sofaben, Moderne skænk, Væghylde, Filtsko til stole, Eksklusive møbler, Stigereol, Sushi tallerken, Store krukker til stuen
Webshoppen forhandler 1019+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support