Forside

2 personers sovesofa - Likehome Webshop

Vidaxl 2personers sovesofa modulær stof beige. hvad kan være en bedre måde at forkæle dig se. fri fragt. 4.103 kr.
på vores webshop kan du købe et bredt udvalg af vores sovesofaer. vi har billige sovesofaer i flere forskellige størrelser. du kan blandt andet købe en billig sovesofa med chaiselong eller en 2 personers sofa, der kan forvandles til en sovesofa om aftenen. er du i tvivl om, hvilken sovesofa, der passer bedst til dine ønsker og behov
saga sovesofa 2 pers. bon. sym lg25. saga har klassisk kantet armlæn, der giver et. fri fragt. 12.499 kr. saga sovesofa 2 pers bon. vera gre. saga har klassisk kantet armlæn, der giver et. fri fragt. 13.999 kr.
23 personers sofa med sovefunktion har du brug for en lille sovesofa, som ikke fylder lige så meget som en sovesofa med chaiselong eller hjørnesovesofa, så kan du vælge en mindre sovesofa. disse modeller ligner en almindelig 2 og 3 personers sofa, men kommer med et udtræk, hvor sengen nemt kan foldes ud og bruges som sofaseng.
2personers sovesofaer fungerer perfekt i den lille lejlighed med et eller to værelser, da pladsen helst skal udnyttes optimalt. kombinerer du sovesofaen med et magasin under sædet, får du endda en god plads til opbevaring af sengetøjet når dette ikke bruges.
vi har blandt andet sovesofaer i skum og stof med bonellfjedre. betrækket fås i sort, grå, grøn, lysegrå og blå og i forskell
ge slidstærke materialer. få inspiration til din nye sovesofa eller daybed her på siden eller besøg din lokale jysk butik. se også vores udvalg af gæstesenge og foldemadrasser.
2 personers sovesofaer er bl.a. tiltænkt unge par, som gerne vil flytte sammen og ønsker at få så meget ud af deres kvadratmeter som muligt. sovesofaerne kan også gøre stor nytte i en større lejlighed eller hus, hvor der f.eks. skal indrettes et mindre gæste eller børneværelse.
vores sovesofaer og madrasser går hånd i hånd med en god nats søvn. en sovesofa kan spare dig for et gæsteværelse, da den bløde sofa hurtigt bliver til en blød seng. det kan f.eks. være perfekt til en lille lejlighed, der bruges døgnet rundt. en sovesofa med chaiselong, du aldrig vil op fra. hos os skal du aldrig lade dig nøje.
denne 2personers sovesofa er blandt andet udstyret med excesspocketfjedre som sørger for at øge liggekomforten og giver dig en særdeles god nats søvn. sovesofaen fås med betræk i flere forskellige farver, og når den slåes ud kan du opnå et liggeareal på hele 155 centimeter.
en 2personers sovesofa fylder ikke meget. den bidrager dog med meget på lidt plads. en lille sofa fra ikea kan altså nemt skifte funktion og udtryk, så den passer til dig og dine behov. komfort og kvalitet ændrer sig dog aldrig. her er niveauet altid højt. din 2personers sofa er lavet af bæredygtige materialer

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Likehome Webshop - Produkter til hjem, bolig og have
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Stort udvalg af kvalitetsprodukter til hjem, bolig og have. Flere møbler i prisleje +10.000 hvor vi giver en god provision.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hjem, Bolig, Hus, Villa, Have
Populære søgninger: Understel til sofabord, Ben til plankebord, Køkken service, Stålben til plankebord, Stel til bord, Bloomingville møbler, Bordben sofabord, Ekstra ben til sofa, Sofaben, Moderne skænk, Væghylde, Filtsko til stole, Eksklusive møbler, Stigereol, Sushi tallerken, Store krukker til stuen, Hübsch kommode, Genova sofabord, Reol til børneværelse, Spisebord tilbud, Udtræksskuffe, House doctor game lampe
Webshoppen forhandler 1019+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support