Forside

Sakselampe - Lampemesteren Webshop

En sakselampe er en rigtig flot tilføjelse og detalje til din indretning. udover at en sakselampe kan justeres og du dermed altid får det bedste lysfald. så er det også en flot tilføjelse til din indretning. de fleste sakselamper er lavet i træ og denne type lampe passer derfor ideelt til den indretningstrend, som boomer i 2021.
væglampe, sakselampe med skærm, fra ilva, pæn og velholdt væglampe, sengelampe, læselampe, ved spejl, seng eller sofa eller lige hvor du mangler lys. sakselampe, den kan justeres, så den er klappet sammen eller strukket ud lige hvordan du gerne vil have den. og kan lyse derhen, hvor du synes.
unikt udseende. fås i både lys eg, bøg og valnød. passer perfekt som læselampe. 332 sax lampen er et pletskud fra designeren erik hansen, der har stået bag flere skønne lamper for le klint. lampen har et beroligende udtryk og egner sig særdeles godt som læselampe.
den klassiske l
klint sakselampe findes i mange forskellige modeller. og model 224 her er en meget populær n af slagsen. du kan få sakselampen i tre forskellige trævarianter lys eg, røget eg og sort eg. lampens højde er 31 centimeter, og armens længde kan reguleres fra 33 til 60 centimeter.
de lækre sakselamper er populære som aldrig før, og en klassisk le klint lampe vil pynte skønt i hjemmet, hvor end du placerer den. er du til saxlampe i træ, sort, bøg eller mangler du måske en skærm til din sakselampe, så finder du det lige her hos lampemesteren. gratis fragt, 100 dages returret og hurtig levering.
en helt unik sakselampe, som skiller sig ud fra de traditionelle modeller. en lampe i høj kvalitet, som vil holde mange år fremover. en multifunktionel lampe, der både kan fungere som senge eller væglampe. en lampeskærm i højglans, der er lakeret i hånden. en lampe med håndpolerede forkromninger og messing.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Lampemesteren Webshop - Nordens største lampeudvalg

40 Har anvendt dette
Lampemesteren tilbyder Danmarks største udvalg af designerlamper.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Lamper, Belysning, Design
Populære søgninger: Design lamper udsalg, Ph 80 skærm, Gubi væglampe, Bestlite gulvlampe, Væg lampe, Lamper spisebord, Design lampe pendel, Dansk lampedesign, Kontor bordlampe, Lamper udsalg, Arne jacobsen væglampe, Dansk design lampe, Moderne lysekrone
Webshoppen forhandler 1612+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support