Forside

Ph hat væglampe - Lampemesteren Webshop

Phhat væglampe blev designet af poul henningsen i 1961 og blev oprindeligt produceret i to størrelser. ph ønskede med phhat at designe en lampe til blandt andet sengebelysning. den rosa inderskærm giver et blødt og behageligt lys. i dag findes kun den mindste i programmet.
louis poulsen ph hat find den laveste pris hos pricerunner sammenlign priser fra 32 butikker spar på din køb nu hvid, ipklasse ip20, lampesokkel e14 louis poulsen ph hat se priser 32 butikker spar i dag
phhat er en af de mindste lamper i ph lampe familien. lampen blev designet i 1961 af poul henningsen, og blev oprindeligt præsentere i to størrelser. phhat skiller sig ud fra andre poul henningsens andre designs, idet at lampen ikke bygger på det berømte 3 skærms system, men derimod sit helt eget unikke og enkle design.
louis poulsen ph hat væglampe 2.685,00 kr poul henningsen designede ph hat i 1961 og lampen blev dengang produceret i to størrelser, hvor kun n størrelse i dag er i produktion. henningsen ønskede med ph hat at designe en lampe som blandt andet kunne anvendes til sengebelysning.
enkel og stringent væglampe ph hatblev designet af poul henningsen i 1961 og blev oprindeligt produceret i to størrelser. ph ønskede med ph hat at designe en lampe til bl.a. seng
belysning. den rosa inderskærm giver et blødt og behageligt lys.
ph hat væglampe blev designet af poul henningsen i 1961 og blev oprindeligt produceret i to størrelser. ph ønskede med ph hat at designe en lampe til blandt andet sengebelysning. den rosa inderskærm giver et blødt og behageligt lys. i dag findes kun den mindste i programmet. ph hat er velegnet til sengebelysning, foyerer, trapperum og ...
ph hat er en ph væglampe, der også svæver som en smuk kuppel på væggen. poul henningsen designede denne væglampe i 1961, og ønsket var at kreere en sengelampe med et behageligt lys. ph hat har et stilrent design og udsender et indirekte lys.
beskrivelse ph hat ph hat væglampen fra louis poulsen er designet af poul henningsen i 1961 og blev oprindeligt produceret i to størrelser. poul henningsen ønskede med ph hat at designe en lampe til blandt andet sengebelysning, og ph hat er især velegnet til sengebelysning, foyerer, trapperum og gangarealer.
ph phat er faktisk en super flot lampe som udsender et varmt lys på grund af den rosa farve indvendig i skærmen. phat er vipbar fra 0 til 67 så lyset kan justeres individuelt. væglampen er fremstillet i lakeret stål og afbryderen sidder på vægflangen, så det er nemt for dig at tænde og slukke.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Lampemesteren Webshop - Nordens største lampeudvalg

33 Har anvendt dette
Lampemesteren tilbyder Danmarks største udvalg af designerlamper.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Lamper, Belysning, Design
Populære søgninger: Design lamper udsalg, Ph 80 skærm, Gubi væglampe, Bestlite gulvlampe, Væg lampe, Lamper spisebord, Design lampe pendel, Dansk lampedesign, Kontor bordlampe, Lamper udsalg
Webshoppen forhandler 1612+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support