Forside

Badeværelse lampe - Lampemesteren Webshop

Vi har altid et godt tilbud på badeværelseslamper og masser af inspiration og flotte lamper. en god belysning er super vigtig, både foran spejlet, men også i loftet samt inde i brusekabinen. vi kan sagtens anbefale led lamper til badeværelset, da de tænder med det samme og giver et brugbart og godt lys.
krav til ipkode på badeværelsets lamper. områderne stiller forskellige krav til lampernes såkaldte ipkode. ipkoden er en international klassificering, som beskriver lampens tæthedsgrad, og den er særligt vigtigt, når du skal købe badeværelseslamper. i område 0 må der bruges lamper med ipx7, og det vil i praksis sige ip67.
på badeværelset er det vigtigt med et godt lys, der er dekorativt og indbyder til wellness. husk den rigtige belysning ved spejlet, så man undgår skygger. alle lamper må s
ttes op på badeværelset, hvis de sidder over 2,25 m. fra gulvet, også inde i brusearealet. det vigtigt at have et godt lys over spejlet. nordlux har en ip serie specielt designet til badeværelset.
vi tilbyder bl.a. badeværelseslamper med matteret glas. det vigtigste område er belysningen ved spejlet, her er det vigtigt at vælge den rigtige badeværelseslampe, så du får nok lys, men samtidig ikke bliver blændet, eller oplever irriterende genskær fra spejlet. det kan gøres på flere måder.
badeværelsesbelysning til lave priser. i ikea har vi altid lave priser. det gælder også vores badeværelseslamper, så du kan få god badeværelsesbelysning på et lille budget. al belysning i ikea er desuden led. ledpærer er billigere i drift end glødepærer, og de holder meget længere faktisk i op til 20 år.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Lampemesteren Webshop - Nordens største lampeudvalg

45 Har anvendt dette
Lampemesteren tilbyder Danmarks største udvalg af designerlamper.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Lamper, Belysning, Design
Populære søgninger: Design lamper udsalg, Ph 80 skærm, Gubi væglampe, Bestlite gulvlampe, Væg lampe, Lamper spisebord, Design lampe pendel, Dansk lampedesign, Kontor bordlampe, Lamper udsalg, Arne jacobsen væglampe, Dansk design lampe
Webshoppen forhandler 1612+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support