Forside

Arkitektlampe væghængt - Lampemesteren Webshop

Bestlite lamperne er designet af robert dudley best i 1930, og var med sin enkle form, meget atypisk for tiden. robert best var inspireret af den tyske bauhaus bevægelse, hvor form og funktion var vigtigere end detaljering.
en arkitektlampe er ikke blot den perfekte skrivebordslampe, den fås ligeledes som væglampe. som væglampe kan den give et helt unik og anderledes udtryk til hjemmet. denne type lampe er ofte kendt for at være både praktisk og eksklusiv i sit udtryk.
sammenlign priser og læs anmeldelser af arkitektlampe lamper. klik her og find den bedste pris nu
office led arkitektlampe. 699,00 dkk. køb nu. sorter efter position navn pris lav til høj pris høj til lav. 1 til 7 ud af 7. levering da vi sælger så mange forskellige lamper hos lampeexperten, er det ikke altid, at der er plads til dem alle på lageret.
lamper og lyskæder til ethvert hjem. belysning og valg af lamper har stor betydning for dit hjems atmosfære, og valg af lamper afhænger af, hvor i hjemmet du skal bruge lys. hos jysk har vi dekorative bordlamper, gulvlamper, loftlamper og væglamper. derudover finder du også moderne led lyskæder, lysbokse med bogstaver, pendler, lysbånd ...
vælg en
ampe, der passer til dit skrivebord har du et stort bord, så find en model med fleksible led som de klassiske arkitektlamper, der kan justeres i forhold til dit arbejdsområde. er skrivebordet mindre kan en bordlampe fint opfylde dine behov. hos lysmesteren forhandler vi mange forskellige typer af lamper til skrivebordet.
arkitektlampe i boligindretningen. vi har valgt denne arkitektlampe fra den danske leverandør nielsen light som er helt klassisk designet, men med det twist at du kan få lamperne i mange forskellige farver. de er i dag lavet i den klassiske arkitektlampe farver som sort og hvid.
skrivebordslamper. en skrivebordslampe gix27r et behageligt lys og hjælper dig til at arbejde mere effektivt, når du kan se hvad du laver. de fleste af vores skrivebordslamper har fleksible arme og hoveder, så du kan rette lyset derhen, hvor du har brug for det. sammenlign. kan købes online.
archi w2 væghængt arkitektlampe i smart design. archi w2 har en længere arm i forhold til den mindre w1, og dermed øges dens arbejdsradius og anvendelsesområder. du kan eksempelvis bruge den som en almindelig skrivebordslampe, men du kan også bruge den til køkkenet eller lignende.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Lampemesteren Webshop - Nordens største lampeudvalg

40 Har anvendt dette
Lampemesteren tilbyder Danmarks største udvalg af designerlamper.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Lamper, Belysning, Design
Populære søgninger: Design lamper udsalg, Ph 80 skærm, Gubi væglampe, Bestlite gulvlampe, Væg lampe, Lamper spisebord, Design lampe pendel, Dansk lampedesign, Kontor bordlampe, Lamper udsalg, Arne jacobsen væglampe, Dansk design lampe, Moderne lysekrone, Baldakin lampe, Langbordspendel, Designer lamper udsalg, Opsætning af lamper over spisebord, Udendørslamper, Aj lampe udsalg, Ph hat væglampe, Ph pendel glas, Ph loftslampe, Hængelamper til stuen, Sengelamper, Belysning i køkken, Kontorlampe, Dansk lampe design, Design gulvlampe, Led bordlampe ledningsfri
Webshoppen forhandler 1612+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support