Forside

Led pærer - LampeGuru Webshop

Led pærer og led spot. stort udvalg af e27, e14, gu10, philips hue og indbygningsspot. køb på ledpaerer.dk gratis fragt og levering dagen efter
led pÆrer alle former stØrrelser. her hos os finder du et bredt udvalg af kvalitets led pære og led lys også kaldet diode belysning eller light emitting diode. vi har led pærer med forskellige sokler, så fortvivl ej, der er også en led pærer der passer til dit produkt.
ledpærer. vi fører et stort og bredt udvalg af ledpærer. hos os finder du modellen med fjernbetjening og varianten med sensor til udendørs brug og en masse midtimellem. vi forhandler ledpærer med e27sokkel, men også modeller med henholdsvis g4 og g9sokkel. vi kan ligeledes klare e14 gu10, hvis det skal være.
vi forhandler nordens bedste kvalitet, inden for led lys. de bedste producenter som bl.a. philips, hilux, diolux, nordlux, lk, marksljd, og mange flere. vi forhandler belysning og lamper til både indendørs og udendørs, bed og indbygning.
led pærer har i dag samme effektive spredningsgrad, hvis ikke den er bedre end glødepærens. de fles
e led pærer er også dæmpbare og har en farvegengivelse, der også er stærkere end en glødepæres. ikke desto mindre kan du spare mange penge ved at investere i en billig led pære. først og fremmest er led pærer særligt energieffektive.
ledpærer er nemlig langt mere energivenlige end halogenpærer og glødepærer, men samtidig har ledpærer stadig mange af de samme gode egenskaber som traditionelle pærer. fx tænder en ledpære med det samme og giver et behageligt lys, der egner sig til mange rum i din bolig, som fx køkken, stue, bryggers og badeværelse.
led pærer på denne side ser du vores udvalg af led pærer, der er opdelt ud fra hvilken fatning de passer til. vi kan tilbyde led pærer med alle typer af fatninger, herunder e14, e27, g4, g9, gu4, gu5.3, gu10, gx53 og ba15.
ledpærer er lyskilder af høj kvalitet. med ledpærer sparer du penge og du får et godt lys, samtidig med at du har mulighed for at skabe helt unikke udtryk med ledpærer i forskellige størrelser, farver og meget andet. til hverdag, fest og alt derimellem. lavt energiforbrug lang levetid

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
LampeGuru Webshop - Stor webshop indenfor belysning
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Vi sælger belysning - Hele året! :-)
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Belysning, Lamper
Populære søgninger: Kulørte lamper lyskæde, Stof lampeskærm, Plisse lampeskærm, Kobberlamper, Led batteri, Kulørte lamper, Led pære til lysdæmper, Lampefatning med ledning, Lampeguru, Philips hue indbygningsspot, Led bloklys, Batteridrevet lampe, Philips hue pære gu10, Badeværelse loftlampe, Spots til loft, Led pære med sensor, Fjerlampe, Kobber lampe, Happy lights lyskæde, Batteri led lampe, Filament pære, Billige lamper online
Webshoppen forhandler 1783+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support