Forside

Kronepære - LampeGuru Webshop

Vtac 4w led kronepære samsung led chip, g45, kultråd, e27 dæmpbar ikke dæmpbar, kulør varm kompakt kronepære, der direkte erstatter trad vis mere 58 kr. inkl. fragt
en kronepære er sådan set en betegnelse for en lille pære. derfor er denne kronepære faktisk bare en lille e27 led pære som du kan bruge i de lamper du har, hvor der ikke er plads til en større e27 led pære.
osram led kronepære med e14 sokkel. osram led star classic er en serie af pærer, som har et klassisk design. pæren er med tydelige filamenter, som giver den et glødepærelook, og denne pære er mat, så filamenterne træder ikke så tydeligt frem. den har et full glass design, så lyskilden ligner den traditionelle glødepære.
klassisk kronepære fra osram med et lavt energiforbrug og en forventet levetid på 15.000 timer. denne ledpære har et strømforbrug på blot 2,5 w samt en lysstrøm på 250 lm, hvilket omtrent svarer til en traditionel 25watts pære. kronepæren afgiver et var
philips led e14 kronepære4w 25wmat. philips led kronepære e14. en philips led e14 kronepære er en kompakt pære som er lavet til mindre lamper med lille sokkel e14. de giver et dejligt varmhvidt lys som spredes flot ud fra den matte eller klare plast kuppel som sidder på.
enkel ledpære fra philips med matteret glas er din glødepære sprunget igen drop besværet med energislu
ende og ustabile glødepærer og køb i stedet en pære med moderne ledteknologi. denne pære har samme form og størrelse som du kender fra glødepæren, og den udsender også lys magen ti... køb nu for kun 64,95
osram 4w e27 led kronepære. led kronepære med e27 fatning. denne led pære fra osram udgiver en stor lysmængde taget dens lille størrelse i betragtning. pæren giver hele 470 lumen og erstatter fuldt ud en 40w glødepære. men sparer dig penge på elregningen med det lille forbrug på kun 4w.
klar kronepære e27. varenummer kl97142. lille kronepære med e27 fatningi klart glas. kan bestilles så længe lager haves i 15w, 25w og 40w. prisen er for 2 stk. læs mere.
moderne kronepære fra eglo med et lavt energiforbrug og en lang levetid på 25.000 timer. ledpæren har en farvetemperatur på 2200 kelvin og en lysstrøm på 400 lumen. det giver et varmt og gyldent lys og en lysstyrke, der svarer til en traditionel 35watts pære. kronepæren er ligeledes dæmpbar i tre trin, når der tændes og slukkes for stikkontakten.
osram led star classic er en serie af pærer i et klassisk design med tydelige filamenter. pæren er med klart glas, så man kan se filamenterne, og den har et glødepærelook. bruger 4w, er på 470 lumen og den kan erstatte en 40w glødepære. kronepære med e27 sokkel. på 2700 kelvin og lyser med et varmt hvidt lys.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
LampeGuru Webshop - Stor webshop indenfor belysning
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Vi sælger belysning - Hele året! :-)
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Belysning, Lamper
Populære søgninger: Kulørte lamper lyskæde, Stof lampeskærm, Plisse lampeskærm, Kobberlamper, Led batteri, Kulørte lamper, Led pære til lysdæmper, Lampefatning med ledning, Lampeguru, Philips hue indbygningsspot, Led bloklys, Batteridrevet lampe, Philips hue pære gu10, Badeværelse loftlampe, Spots til loft
Webshoppen forhandler 1783+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support