Forside

Tørretumbler med aftræk - Kai Berntsen Webshop

De aftrækstørretumblere der er bedst, er aeg t75170av, zanussi zte7101pz og electrolux ede1072pdw ifølge vores test af aftrækstørretumblere. gennemsnitsprisen for aftrækstørretumblere er på 3422 kr., mens prisen for en kondenstørretumbler er på 5450 kr.
elgiganten fører et bredt udvalg af tørretumblere både kondenstørretumblere og tørretumblere med aftræk. fordelen ved en kondenstørretumbler er, at du kan placere den i rum uden mulighed for aftræk det gør kondenstørretumblere velegnede i f.eks. lejligheder. vil du spare på elregningen og skåne miljøet, så vælg en tørretumbler i energiklasse a så kan du årligt spare hundredvis af kroner på elregningen.
miele aftrækstørretumbler hos pricerunner spar penge ved at sammenligne priser på 7 populære modeller tjek priser nu
beskrivelse. tørretumbler med aftræk fra wasco med en kapacitet på 7 kg tørt tøj. fleksrør til aftræk medfølger. fleksrøret kan blive op til 1,5 m langt. . find nærmeste servicecenter på www.hvidevareservice.dk. specifikationer.
zanussi zte7101pz er en billig aftrækstørretumbler med kapacitet til 7 kilo i tromlen. på denne model er lågen ekstra stor og vendbar, hvilket betyder at du kan vende den i den mest optimale retning i forhold til placeringen. ydermere åbnes lågen ved hjælp af et let tryk, så du ikke behøver have hånden fri for at
række lågen åben.
det samme gælder for aftrækstørretumblere som med alle øvrige hårde hvidevarer jo bedre energimærkning, jo bedre for både miljø og pengepung. er du storforbruger af din aftrækstørretumbler, er det endnu vigtigere at sørge for en god energimærkning.
en aftrækstørretumbler kræver en aftrækskanal, der fører ud i det fri, hvor varm luft og fugt slippes ud. dog vil aftrækstørretumbleren være bedre i stand til at tørre tøjet og foretage tørringen på hurtigere tid, end det er tilfældet med en kondenstørretumbler.
en tørretumbler med aftræk kræver et hul i muren, hvorved fugten ledes ud i det fri via et rør. så slipper man for fugt i huset, men det er nødvendigt med et hul i muren. vandbeholder eller slange på kondenstørretumbler man skal skifte vandbeholderen til kondensvandet efter hver eller hver anden gang, man tørretumbler.
på udkig efter en ny og energieffektiv tørretumbler se vores flotte sortiment her, og køb din nye kondenstørretumbler online i dag lav pris du bestemmer over dine data
electrolux ew2h328r2 er en sensorstyret tørretumbler, der måler fugtigheden i tøjet. det vil sige, at tørretumbleren automatisk stopper, når tøjet er tørt. man har desuden mulighed for at benytte sig af funktionen tidsstyring, hvor man selv kan bestemme, hvor længe tørretumbleren skal arbejde.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Kai Berntsen Webshop - Lamper, køkkenudstyr og hvidevarer mm.
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 3.0% som VIP. Bliv VIP her
Vi sælger lamper, køkkenudstyr, hvidevarer og velvære produkter.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
2.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Lamper, Køkkenudstyr, Hvidevarer, Velvære
Populære søgninger: Kitchenaid elkedel 1 7 liter, Billig køkkenudstyr, Magic style brush 45 mm, Gram køleskab industri, Led stearinlys med bevægelig flamme, Miele kogeplade, Lion sabatier international, Sodastream flasker, Vaskemaskine tilslutning el, Babyliss creative gold ceramic, Keramisk kogeplade induktion, Gense nobel bestik, Hårde hvidevarer, Vaskemaskine bosch, Pålægsmaskine industri, Alfi termokande, Bosch elkedel, Kartoffelskræller kenwood, Electrolux frys, Markslöjd eagle, Sous vide stav, Belid picasso lamper, Automatisk dosering
Webshoppen forhandler 1870+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support