Forside

Tilslutning af komfur 5 ledninger - Kai Berntsen Webshop

Hurtigt overblik. tilslutnings kabel til komfur og kogeplader. kablet har en længde på 1,5 m og måler 5x2,5 mm i tykkelsen og kan bruges til montering af komfur og kogeplader. hvis du har brug for hjælp sidder vi klar til at hjælpe på supportwhiteparts.dk. dette produkt passer til følgende.
28. nov 2012 kl. 1555 10. hvordan tilslutter jeg mit nye komfur korrekt ledningen fra det gamle komfur er klar gulgrøn jord blå nul grå, sort, brun faser har jeg ret på det nyt komfur er der nogenlunde tilsvarende det gamle komfur 6 steder at tilslutte disse. der er 5 som hedder 1, 2, 3, 4 og 5.
hvordan installerer jeg mit komfur. når du besøger en hjemmeside, kan den gemme eller indhente oplysninger fra din browser, hovedsagelig i form af cookies.
eline kabel til komfur og ovn 5x1,5 mm 5 m. 5 meter langt kabel til komfur og ovn. produktinformation anvendelsesområde kabel til komfur og ovn størrelse 5 x 1,5 mm længde 5 m ledningstype h05vvf jord elsk. ja materiale pvc farve hvid
tilslutning af 380v komfur forumtopicsubject skal sætte et nyt komfur til, og der er 5 ledninger brun, blå, gulgrøn og de to sorte. de tre første er nemme nok, der passer farverne, og det gør de sorte jo også, men er det ligemeget hvordan de to sorte faser vender
tilslutning af komfur. 24. jul 2002 kl. 2145 5. hej. i forbindelse med slibning af mi
køkkengulv skulle jeg flytte mit komfur og derfor var jeg nødt til at skrue ledningen til komfuret ud. desværre har jeg forlagt den seddel hvor jeg skrev ned hvilken farve der hørte til hvor.
tilmeldt 23. mar 2005 følger 147 følgere 131 scootere 10 emner 563 svar 2.103. tilslutning af komfur til kraft. tilslutning af komfur til kraft. hej. vores gamle komfur er stået af, så vi har købt en anden. der er bare ikke de samme ledlinger på den som vi har købt. 3 kogepader virker, den sidste virker ikke.
hej, søger lidt hjælp til tilslutning af nyt komfur hos svigermor. det skulle kunne kører på 220 v og sat op til det. men er ikke sikker og ved ikke lige hvordan jeg skal forbinde de 5 ledninger til strømmen i væggen. 1 er det sat op til 220 v på billede 2 hvordan forbinder jeg de fem ledninger til stikket i væggen
komfur og kogeplader bruger ofte så meget strøm, at de bruger 2 eller 3 faser. derfor leveres de ofte uden ledning eller blot med en ledning uden stik. her må du under ingen omstændigheder selv montere enheden. derimod leveres vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, ovne og emhætter ofte med et schuko stik.
hvad koster en professionel tilslutning tilslutning af et gaskomfur til eksisterende installation koster typisk i omegnen af 8001600 kr. det afhænger naturligvis meget af hvor i landet man bor.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Kai Berntsen Webshop - Lamper, køkkenudstyr og hvidevarer mm.
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 3.0% som VIP. Bliv VIP her
Vi sælger lamper, køkkenudstyr, hvidevarer og velvære produkter.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
2.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Lamper, Køkkenudstyr, Hvidevarer, Velvære
Populære søgninger: Kitchenaid elkedel 1 7 liter, Billig køkkenudstyr, Magic style brush 45 mm, Gram køleskab industri, Led stearinlys med bevægelig flamme, Miele kogeplade, Lion sabatier international, Sodastream flasker, Vaskemaskine tilslutning el, Babyliss creative gold ceramic, Keramisk kogeplade induktion, Gense nobel bestik, Hårde hvidevarer, Vaskemaskine bosch, Pålægsmaskine industri, Alfi termokande, Bosch elkedel, Kartoffelskræller kenwood, Electrolux frys, Markslöjd eagle, Sous vide stav, Belid picasso lamper
Webshoppen forhandler 1870+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support