Forside

Siemens kogeplade induktion - Kai Berntsen Webshop

Siemens induktionskogepladen eh651feb1e har et væld af avancerede teknologier, der lader dig tilberede mad som en ægte professionel. induktionsmadlavning induktionsmadlavning er en moderne madlavningsmetode, der anvender elektrisk induktion i stedet for traditionelle varmeelementer.
siemens ed651fsb5e er en induktionskogeplade, der på ingen tid opvarmer og tilbereder maden. takket være powerboostfunktionen er der ydermere mulighed for at øge effekten med helt op til 50 , så tilberedningen foregår endnu hurtigere.
induktionsplader. med en siemens induktionsplade kan du nemt og hurtigt tilberede alle dine livretter. vores induktionsplader måler mellem 30 cm og 90 cm, så du kan sagtens få plads til alle dine gryder og pander. når du vælger en siemens induktionsplade, får du glæde af den nyeste teknologi på området.
siemens ex878lyv5e iq700 induktionskogeplade ex878lyv5e. comfortdesign betjening med dual lightslider eller via cookconnect 4 induktionszoner, heraf 2 flexinductionzoner der kan udvides flexinduction plus fryingsensor plus og powermove plus timer med stopfunktion på hver kogezone restartquickstartpowerboost activelight med
blå led
siemens kogeplade med indbygget emhætte. et åbent køkken kræver en kraftig og diskret emhætte. den innovative inductionair plus er en moderne induktionskogeplade med en indbygget kraftig og stille emhætte, der effektivt fjerner damp og mados. til alle produkter med inductionair plussystemet
kogepladen eh875ffb1e er produceret af siemens og har 4 kogefelter, hvilket betyder, at den passer til de fleste typiske køkkener. fordelen ved en induktionskogeplade er, at du hurtigt kan varme din mad op. derudover er det både hurtigt og nemt at rengøre kogepladen, fordi den har en glat overflade.
siemens induktionskogeplade eu611beb2e giv dit hjem et stilfuldt look med denne moderne, rammeløse induktionskogeplade fra siemens. 4 kogezoner og mange praktiske funktioner gør denne kogeplade til et perfekt valg til din husholdning.
med siemens eh851feb1e får man en induktionskogeplade, der er nem at rengøre. på denne kogeplade er der nemlig intet, der bliver brændt fast, hvorfor man nemt kan tørre kogepladen af efter brug. der er yderligere mulighed for at aktivere en børnesikring, så børn ikke har mulighed for at tænde kogepladen.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Kai Berntsen Webshop - Lamper, køkkenudstyr og hvidevarer mm.
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 3.0% som VIP. Bliv VIP her
Vi sælger lamper, køkkenudstyr, hvidevarer og velvære produkter.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
2.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Lamper, Køkkenudstyr, Hvidevarer, Velvære
Populære søgninger: Kitchenaid elkedel 1 7 liter, Billig køkkenudstyr, Magic style brush 45 mm, Gram køleskab industri, Led stearinlys med bevægelig flamme, Miele kogeplade, Lion sabatier international, Sodastream flasker, Vaskemaskine tilslutning el, Babyliss creative gold ceramic, Keramisk kogeplade induktion, Gense nobel bestik, Hårde hvidevarer, Vaskemaskine bosch, Pålægsmaskine industri, Alfi termokande, Bosch elkedel, Kartoffelskræller kenwood, Electrolux frys, Markslöjd eagle
Webshoppen forhandler 1870+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support