Forside

Vaskemaskine industri - HvidevareShoppen Webshop

Brugte industrivaskemaskiner og industritørretumblere til ethvert formål herunder bl.a. til hestedækkener, malkeklude, mopper, arbejdstøj og alm. tøjvask.
denne vaskemaskine leveres standard med det nyeste programsæt supereco der byder på vaskeprogrammer med et minimalt vand og energiforbrug. maskinen kan naturligvis også leveres med andre programsæt med specialprogrammer til alt fra mopper til flyverdragter.
8 kg industrivaskemaskine, professionel vaskemaskine i rustfrit stål touchproof. med afløbsventil ingen pumpe der kan stoppes af hår, moppedele mm. maskinen har 10 standard programmer herunder et specielt moppeprogram. i alt 28 programmer. 2 års garanti. dkk 21.596,00.
du får produkter og skræddersyede løsninger, der kombinerer 30 års erfaring med professionelle vaskerier og den nyeste teknologi inden for vaskerimaskiner og vaskeudstyr. du får altid kompetent og lydhør r
dgivning med, inden du vælger maskiner hos nortec til dit fællesvaskeri, industrivaskeri eller servicevaskeri.
når du anskaffer dig en vaskemaskine, der skal bruges i industrien, er det vigtigt, at kvaliteten er i top. den gode kvalitet sikrer vi os gennem et samarbejde med anerkendte leverandøre som blandt andre asko og miele professional.
denne vaskemaskine lever specielt godt op til kravene i den kræsne husholdning. ... disse vaskemaskiner er særligt velegnede til at imødekomme kravene inden for den petromiske industri, for eksempel med specialprogrammer til stærkt tilsmudset vasketøj. fødevareindustri
viborg industri vaskemaskine. konstruktion af viborg industri vaskemaskines bagside med bagkar, lejehus og drivhjul til motor. for 7 kg. tørt tøj. stærke sager, der holder i 30 år ved 78 vaske dagligt. læg mærke til det store kraftige lejehus rødbrun og de stærke vanger.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
HvidevareShoppen Webshop - hvidevarer og køkkenmaskiner mm.
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 3.0% som VIP. Bliv VIP her
HvidevareShoppen.dk sælger hvidevarer, køkkenmaskiner, velvære maskiner og lamper.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
2.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hvidevarer, Køkken, Lamper
Populære søgninger: Hårde hvidevarer, Tørretumbler tilbud, Gense nobel bestik, Kitchenaid elkedel 1 7 liter, Billig køkkenudstyr, Tefal strygejern, Siemens iq700 køleskab, Hr676gis1s siemens, Hårde hvidevarer butikker, Sous vide magnetic circulation, Miele kogeplade
Webshoppen forhandler 1861+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support