Forside

Tørretumbler med aftræk - HvidevareShoppen Webshop

En aftrækstørretumbler kræver en aftrækskanal, der fører ud i det fri, hvor varm luft og fugt slippes ud. dog vil aftrækstørretumbleren være bedre i stand til at tørre tøjet og foretage tørringen på hurtigere tid, end det er tilfældet med en kondenstørretumbler.
på udkig efter en ny og energieffektiv tørretumbler se vores flotte sortiment her, og køb din nye kondenstørretumbler online i dag lav pris du bestemmer over dine data
de aftrækstørretumblere der er bedst, er aeg t75170av, zanussi zte7101pz og electrolux ede1072pdw ifølge vores test af aftrækstørretumblere. gennemsnitsprisen for aftrækstørretumblere er på 3422 kr., mens prisen for en kondenstørretumbler er på 5450 kr.
beskrivelse. tørretumbler med aftræk fra wasco med en kapacitet på 7 kg tørt tøj. fleksrør til aftræk medfølger. fleksrøret kan blive op til 1,5 m langt. . find nærmeste servicecenter på www.hvidevareservice.dk. specifikationer.
elgiganten fører et bredt udvalg af tørretumblere både kondenstørretumblere og tørretumblere med
aftræk. fordelen ved en kondenstørretumbler er, at du kan placere den i rum uden mulighed for aftræk det gør kondenstørretumblere velegnede i f.eks. lejligheder. vil du spare på elregningen og skåne miljøet, så vælg en tørretumbler i energiklasse a så kan du årligt spare hundredvis af kroner på elregningen.
zanussi zte7101pz er en billig aftrækstørretumbler med kapacitet til 7 kilo i tromlen. på denne model er lågen ekstra stor og vendbar, hvilket betyder at du kan vende den i den mest optimale retning i forhold til placeringen. ydermere åbnes lågen ved hjælp af et let tryk, så du ikke behøver have hånden fri for at trække lågen åben.
det samme gælder for aftrækstørretumblere som med alle øvrige hårde hvidevarer jo bedre energimærkning, jo bedre for både miljø og pengepung. er du storforbruger af din aftrækstørretumbler, er det endnu vigtigere at sørge for en god energimærkning.
miele aftrækstørretumbler hos pricerunner spar penge ved at sammenligne priser på 7 populære modeller tjek priser nu

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
HvidevareShoppen Webshop - hvidevarer og køkkenmaskiner mm.
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 3.0% som VIP. Bliv VIP her
HvidevareShoppen.dk sælger hvidevarer, køkkenmaskiner, velvære maskiner og lamper.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
2.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hvidevarer, Køkken, Lamper
Populære søgninger: Hårde hvidevarer, Tørretumbler tilbud, Gense nobel bestik, Kitchenaid elkedel 1 7 liter, Billig køkkenudstyr, Tefal strygejern, Siemens iq700 køleskab, Hr676gis1s siemens, Hårde hvidevarer butikker, Sous vide magnetic circulation
Webshoppen forhandler 1861+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support