Forside

Proptrækker peugeot - HvidevareShoppen Webshop

Proptrækkere og folieskærer. peugeot har lavet en ny afdeling med bar og vinudstyr, hvor de har smukke, elegante og kvalitets proptrækkere og folieskærer, vinpumpesæt, whiskyglas og andet godt udstyr
peugeot altar proptrækker er den elegante løsning, når vinflaskerne skal åbnes. det maskuline design er et af peugeots kendetegn og matcher flot med fx de kendte og elskede peugeot kværne. du får både proptrækker og folieskærer i en flot gaveæske. farve sort og stål. proptrækkeren måler 17 cm.
normalpris1,099.95 krtilbud. mere end bare en proptrækker elektrisk genopladelig proptrækker med automatisk start og stopknap. nem at bruge, lydsvag og med stærk motor.
den slanke elis elektriske proptrækker er et lille teknologisk vidunder fra peugeot. den er genopladelig og udtrækker alle propper med automatisk startstopknap. elis er komplet udstyret med folieskærer, lydsvag, men stærk motor og ledlys, der angiver batteriniveau og genopladning.
hjem.dk. fra 399 kr. annonce. peugeot baltaz proptrækker sort. 400 kr. peugeot baltaz dark proptrækker med løftearm og folieskærer. 400 kr. peugeot baltaz proptrækker med løftearm folieskærer sort. 4
0 kr.
mandagfredag kl. 8.0018.00 lørdag kl. 10.0015.00 søndag og helligdage lukket kontakt vores erhvervsafdeling på erhvervimerco.dk
den genopladelige proptrækker trækker alle propper ud med den automatiske startstopknap. peugeot elis proptrækkeren er udstyret med en praktisk folieskærer, samt en holder til sættet. proptrækkeren har en lydsvag, men stærk motor og ledlys, der viser batteriniveauet og giver lyd når det er tid til opladning.
peugeot elis proptrækker el genopladelig h21 cm. mat sort elis proptrækker med folieskærer er fremstillet i frankrig og den første genopladelige elektriske proptrækker fra peugeot. proptrækkeren er 100 automatisk og let at betjene ved at trykke den på flasken, så proppen kommer af, hvorefter proppen let skubbes ud med en vandret bevægelse med håndleddet.
den elektriske proptrækker har en stærk motor, men er samtidig støjsvag. den er genopladelig, og en indikator viser batteriniveauet. med til proptrækkeren følger naturligvis en folieskære. peugeot i mere end hundrede år har peugeot været førende indenfor tilbehør til gourmetmadlavning, og i 2006 blev sortimentet udbygget med proptrækkere.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
HvidevareShoppen Webshop - hvidevarer og køkkenmaskiner mm.
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 3.0% som VIP. Bliv VIP her
HvidevareShoppen.dk sælger hvidevarer, køkkenmaskiner, velvære maskiner og lamper.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
2.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hvidevarer, Køkken, Lamper
Populære søgninger: Hårde hvidevarer, Tørretumbler tilbud, Gense nobel bestik, Kitchenaid elkedel 1 7 liter, Billig køkkenudstyr, Tefal strygejern, Siemens iq700 køleskab, Hr676gis1s siemens, Hårde hvidevarer butikker, Sous vide magnetic circulation, Miele kogeplade, Tefal snack collection, Asko vaskemaskine tilbud, Lion sabatier international, Sodastream flasker, Babyliss creative gold ceramic, Keramisk kogeplade induktion, Braun 300ts, Danskvand maskine, Tørretumbler a+++, Alfi termokande, Bosch elkedel, Markslöjd eagle, Sous vide stav
Webshoppen forhandler 1861+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support