Forside

Mikroovn tilbud - HvidevareShoppen Webshop

Mikrobølgeovn din bedste ven i køkkenet. om det er køkkenet i studielejligheden eller i dit nybyggede drømmehjem, så er mikrobølgeovnen efterhånden lige så uundværlig som både køleskab og komfur. her på føtex.dk finder du et stort udvalg af forskellige modeller i alle prisklasser.
de kan varme, tilberede eller optø hurtigt, men kan ikke brune, karamellisere eller gøre mad sprød. små, kompakte mikrobølgeovne, som du kan bruge til genopvarmning eller let tilberedning, koster mindre end 450 kroner. konvektionsovne har en tendens til at være dyrere, da det er et kombineret husholdningsapparat.
tilbud på mikroovn. en mikroovn gør din hverdag lettere brug fx din mikroovn til at opvarme mælk til din latte, få babymaden klar i en fart eller lun resten af aftensmaden fra i går. anbring din mad på en tallerken, og du vil have en lækker varm ret inden for få sekunder.
hos power kan vi tilbyde dig et velassorteret udvalg af diverse hårde hvidevarer til madlavning herunder stribevis af kvalitetsorienterede og sm
rte mikrobølgeovne. du finder alle vores modeller lige her på siden, hvor du også kan bestille med gratis fragt.
vi udvælger mikroovne og miniovne med omhu fra vores leverandører, så vi sikrer at der er noget for enhver smag, hvad enten man går efter pris, kvalitet, rummelighed, programmer eller noget helt andet. vi har mikroovne og miniovne fra for eksempel obh, siemens, gorenje og voss. gå ikke på kompromis
produkter tilgængelige online. står du og mangler en miniovn til kolonihaven, sommerhuset eller tekøkkenet, eller har du brug for en mikroovn til de travle dage så har elgiganten mikroovne og miniovne i flere varianter, mærker og prisklasser. flere af vores mikroovne fås med autooptøning, grill og varmluftsfunktion.
mikroovn på tilbud i 2020. hvis du er på udkig efter en mikroovn, der kan mere end det grundlæggende, stiger kravene til blandt andet effekten watt også. det er nemt at blive forført af et mikrobølgeovn tilbud, hvis produktet har en masse lækre funktioner som grill og varmluft.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
HvidevareShoppen Webshop - hvidevarer og køkkenmaskiner mm.
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 3.0% som VIP. Bliv VIP her
HvidevareShoppen.dk sælger hvidevarer, køkkenmaskiner, velvære maskiner og lamper.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
2.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hvidevarer, Køkken, Lamper
Populære søgninger: Hårde hvidevarer, Tørretumbler tilbud, Gense nobel bestik, Kitchenaid elkedel 1 7 liter, Billig køkkenudstyr, Tefal strygejern, Siemens iq700 køleskab, Hr676gis1s siemens, Hårde hvidevarer butikker, Sous vide magnetic circulation, Miele kogeplade, Tefal snack collection, Asko vaskemaskine tilbud, Lion sabatier international
Webshoppen forhandler 1861+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support