Forside

Selskabsspil - Humorkassen Webshop

Guldbrikken er en dansk, uafhængig brætspilspris, der uddeles til børnespil, familiespil, voksenspil og selskabsspil hvert år af en jury.
det er et sjovt selskabsspil, hvor man er opdelt i hold, og du er sikker på at få mange hyggelige timer med spillet, uanset om det spilles med venner eller familie. tøsemiddag spil tøsemiddag og lær dine veninder rigtig godt at kende.
selskabsspil, party games, fest spil kært barn har mange navne. selskabsspil har det tilfælles, at de er gode at spille når man er flere sammen. det er typisk mere sociale spil, som er gode til at inkludere alle i selskabet. det kan være spil, hvis hovedformål er at bryde isen mellem mennesker, der ikke kender hinanden så godt på forhånd.
et selskabsspil for voksne der tager mere interessante og personlige emner op, end hvad man nok ellers ville gøre på en venneaften eller en aften med familien. lær hinanden at kende gennem et selskabsspil. spørgsmålene i dette selskabsspil er skabt, så i lærer hinanden at kende på et højere plan.
selskabsspil. se vores sjove og tricky selskabsspil til børn og voksne. saml nære og kære til en sjov, nervepi
rende spilleaften hos os finder du et udvalg af klassiske og nye sjove selskabspil. fra nemme til lidt mere tricky spil. med vores udvalg kan du med garanti arrangere en vellykket spilleaften.
som tidligere nævnt er selskabsspil næsten altid sjove og underholdende, og ret simple at lære for alle deltagere. der er som regel plads til minimum 3 spillere og ofte er der plads til både 6, 8 og 12 deltagere. mange gange kan man også vælge at spille hold mod hold, eller i tre hold.
selskabsspil 570 produkter typisk for et godt selskabsspil er, at det er lynhurtigt at lære og ikke voldsomt kompliceret. det egner sig derfor rigtig godt til en munter aften i vennernesvenindernes selskab, hvor der måske endda bliver åbnet en øl eller en flaske rødvin. som familie kan man også sagtens spille gode selskabsspil typiske spil for ...
på salling.dk kan du finde sjove selskabsspil til hyggelige stunder med dit barn. lad dit barn bygge sin helt egen dominobane med farverige dominobrikker fra hape . i kan også prøve kræfter med det sjove pruttespil gas out eller det hundeskøre go fetchspil, hvor hele familien kan være med.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Humorkassen Webshop - Brætspil og artikler til at skabe hygge
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Velkommen til Humorkassen

I vores univers finder du brætspil og artikler til at skabe hygge. Du finder brætspil til beer pong udstyr i vores lille univers, som er med til at give langvarige minder.

Kom indenfor - vi glæder os til at tage imod dig
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Rabatkode: HU2020 giver dig 10.0%
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hygge, Brætspil, Legetøj, Sjov
Populære søgninger: Fireball spil, Kaste gris regler, Ord til gæt og grimasser, Brætspil engelsk, The mind brætspil, Small talk big questions spil, Tegn og gæt online, Small talk big questions, Small talk spil, Selskabsspil, Cards against humanity dansk, Cluedo brætspil, Bezzerwizzer 2019, Full monty fever wasgij, Settlers of catan westeros, Lege til fest voksen, Azul joker tiles buy, Beer pong bord med lys, Sjove brætspil, årets familiespil 2018, Trivial pursuit spil, Cortex challenge geo, Sjov underholdning til julefrokost, ølbong engelsk
Webshoppen forhandler 257+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support