Forside

Brætspil hint - Humorkassen Webshop

Rød hint selskabsspillet hvor dine holdkammerater skal gætte, hvad du prøver at fortælle dem gennem hints. hint rød er det helt ideele selskabsspil der garantere et godt grin. information alder 15 antal spillrt 4
brætspil hint i hint dyster to hold om at være bedst til at mime, nynne, tegne og fortælle under tidspres. når det er holdets tur, skal fem ord gættes i en bestemt kategori gættes, men man skal passe på. for der er også et sjette ord, og gættes det, får holdet minuspoint.
produktbeskrivelse. hint er et selskabsspil, hvor dine holdkammerater skal gætte, hvad du prøver at fortælle dem. undervejs skal du både mime, tegne, nynne og tale om alt fra europæiske hovedstæder og filmskurke til sange om kys og pizzafyld. i skal både være hurtige og kreative, men pas på
hint brætspillet er med andre ord et vaskeægte selskabsspil, hvor alle kan være med, og hvor der er garanti for et godt grin. spillereglerne er bygget så genialt op, at man skal gå i gang med det samme og så følge de syv trin, de har beskrevet.
hint er et super pop
ært brætspil, der både kan bruges som familiespil og som selskabsspil. det kræver hurtig og kreativ tænkning, og det kræver, at du slår dig løs og ikke har noget imod at skulle nynne 80er hits eller mime savannedyr foran dine medspillere.
forskellen på de to hint brætspil findes i kategorierne i spillet. i det røde hint kan man nemlig vælge figurer og lyde, i stedet for at tegne og nynne. det hvide hint, er det første originale spil i hint serien. for den yngre del af familien findes der også hint junior, som er det nyeste medlem af hint familien.
hint er et fremragende selskabsspil for dem, der værdsætter energisk og vittigt gætteri. hvis man er til spil som cranium, tegn og gæt og gæt og grimasser, så er hint et musthave og der er tilmed drysset en lille smule strategi oveni i spillet. antal spillere 4 alder 15 spilletid ca. 45 min.
bezzerwizzer hint rød. 5,0 2 overvåg pris. sammenlign. partyspil, quizspil, spillere 4, fra 15 år, tegn mal, gættespil. sammenlign priser fra 267 kr. til 623 kr. . placering 1 i quizspil. priser.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Humorkassen Webshop - Brætspil og artikler til at skabe hygge
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Velkommen til Humorkassen

I vores univers finder du brætspil og artikler til at skabe hygge. Du finder brætspil til beer pong udstyr i vores lille univers, som er med til at give langvarige minder.

Kom indenfor - vi glæder os til at tage imod dig
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Rabatkode: HU2020 giver dig 10.0%
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hygge, Brætspil, Legetøj, Sjov
Populære søgninger: Fireball spil, Kaste gris regler, Ord til gæt og grimasser, Brætspil engelsk, The mind brætspil, Small talk big questions spil, Tegn og gæt online, Small talk big questions, Small talk spil, Selskabsspil, Cards against humanity dansk, Cluedo brætspil, Bezzerwizzer 2019, Full monty fever wasgij
Webshoppen forhandler 257+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support