Forside

æsel kortspil - Humorkassen Webshop

Æselspillet er et sjovt og enkelt kortspil for legebørn i alle aldre i Æselspillet handler det om at være den første til at komme af med sine kort. enten ved at give dem til andre eller ved at lægge dem i bunken ude på bordet eneste problem er bare, at kortene skal passe sammen, så du må f.eks. kun lægge en 7x27er på en 6x27er eller 8x27er.
sikke en straf at være æsel og få flere spillekort, av hvis en anden deltager laver samme fejl, går æselkortet videre Æselspillet er nemlig kun for de hurtige og ekstra opmærksomme. det kræver nemlig snilde og et godt overblik, mens du holder hovedet roligt. du kan nemlig kunne se enhver mulighed på et splitsekund ellers ...
sjovt kortspil for hele familien, hvor det gælder om først at komme af med alle sine kort. hvis man overser en mulighed for at komme af med et kort, bliver man kaldt æsel . og skal beholde æselkortet indtil en anden spiller dummer sig. som straf skal man desuden have et kort fra hver af de andre spillere.
send din adresse til helen s. og spørg, om du kan få sendt Æsel, kortspil. send adresse. log ind eller opret bruger for at benytte fragt med gls.
Æselspillet er et klassisk kortspil, hvor du ska
forsøge at slippe af med alle dine kort i en bestemt talrækkefølge. i starten af spillet blander i kortene og fordeler dem mellem spillerne. hver deltager anbringer sine kort i en stak foran sig med bagsiden opad.
kortspillet 31 er et sjovt lille kortspil, hvor både børn og voksne kan deltage antal spillere 26 personer. materialer et spil kort med 52 blade reglerne for 31 i spillet gælder det om at samle flest point.
kortspillet 31 er et sjovt lille kortspil, hvor både børn og voksne kan deltage antal spillere 26 personer. materialer et spil kort med 52 blade reglerne for 31 i spillet gælder det om at samle flest point.
Æselspillet er et sjovt kortspil for børn i alle aldre spillets start. kortene blandes og fordeles mellem deltagerene. hver deltager anbringer sine kort i en bunke foran sig med bagsiden opad. den yngste deltager starter og der fortsættes i urets retning.
underholdende kortspil i den sjove og tidsfordrivende udgave, Æselspillet. Æselspillet er et fantastisk kortspil for hele familien, hvor det gælder om først at komme af med alle sine kort. overser man en mulighed for at komme af med et kort, får man æselkortet og bliver kaldt æsel.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Humorkassen Webshop - Brætspil og artikler til at skabe hygge
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Velkommen til Humorkassen

I vores univers finder du brætspil og artikler til at skabe hygge. Du finder brætspil til beer pong udstyr i vores lille univers, som er med til at give langvarige minder.

Kom indenfor - vi glæder os til at tage imod dig
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Rabatkode: HU2020 giver dig 10.0%
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hygge, Brætspil, Legetøj, Sjov
Populære søgninger: Fireball spil, Kaste gris regler, Ord til gæt og grimasser, Brætspil engelsk, The mind brætspil, Small talk big questions spil, Tegn og gæt online, Small talk big questions, Small talk spil, Selskabsspil, Cards against humanity dansk, Cluedo brætspil, Bezzerwizzer 2019, Full monty fever wasgij, Settlers of catan westeros, Lege til fest voksen, Azul joker tiles buy, Beer pong bord med lys, Sjove brætspil, årets familiespil 2018, Trivial pursuit spil, Cortex challenge geo, Sjov underholdning til julefrokost, ølbong engelsk, Uno regler, Lav selv underholdning til fest, Sjove udfordringer til venner, Udendørsspil, Keyforge archon deck
Webshoppen forhandler 257+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support