Forside

Stor dyne - Home-Tex Webshop

Hvor stor er en dobbeltdyne en standard dobbeltdyne er 200x220 cm, men hos ikea har vi ekstra store dobbeltdyner, der måler 220x240 cm. dobbeltdyner i denne størrelser kaldes også king size. hvis du sætter pris på fleksibilitet, når du sover, og gerne vil lægge din dyne på en bestemt måde, er en enkeltdyne dog bedre.
så vil kugledynen føles mere som en rigtig dyne. man kan også vælge en kugledyne, der kun har kugler eller perler. dette vil give en mere intens oplevelse men også en dyne, der slutter tættere omkring kroppen. størrelsesmæssigt bør man købe en kugledyne, der er lidt større, end man selv er.
særligt dynestørrelserne, da der er så mange af dem. der er eksempelvis stor forskel på en babydyne og en juniordyne eller en almindelig voksendyne og en dobbeltdyne, som også kan fås med ekstra længde. derfor kan du følge vores anbefalinger, der lyder på, at din dyne skal være mindst 2030 centimeter længere end din egen højde.
størrelse målene på en almindelig dyne er 140x200 cm. som hovedregel bør din dyne være min. 20 cm længere end din højde. dyner findes dog både i standardmål og med ekstra længde. fyld natur, fiber eller silkefyl

køb din dyne i jysk vi har enkeltdyner, dobbeltdyner, babydyner m.m. find altid et godt tilbud. prisgaranti click collect nem bytteservice
stor dyne test hos dyne experten. skal du have ny dyne, så tjek vores dun dyne test. vi har testet de bedste danske dyner på markedet i dag.
du får en dyne til en god pris og med 100 naturfyld. dynens bolster er fremstillet i 100 bomuldscambric, som er fintvævet og i højeste kvalitet. den har en andel af 30 andedun og 70 andefjer. det giver en superblød dyne, som giver en behagelig kropstemperatur om natten. du vil sove lunt og godt hele året med sf classic fra sengefabrikken.
dobbelt dyne 240x220 ekstra stor dobbeltdyne. dyne 240x220 cm er verdens mest kendte dyne størrelse, og den største af vores tre størrelser dobbeltdyner. kingsize dynen vinder hurtigt ind på den danske marked og kan klart anbefales.
med andre ord skal du forsøge at finde en kugle dyne, der passer dig i både størrelse og vægt. derudover skal du sørge for at vælge en dyne, der udelukkende er lavet af kvalitetsmaterialer. endvidere vil det være en stor fordel at handle hos en forhandler, der yder tilfredshedsgaranti.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Home-Tex Webshop - Specialist i boligtekstiler
Hos Home-tex har vi specialiseret os i boligtekstiler.

Vi har et bredt udvalg af dyner, hovedpuder, sengelinned og lagner.
Vi har det, du skal bruge til de lyse sommernætter (sommerdyner), de kolde vinternætter (vinterdyner) og alle nætterne derimellem (helårs lun dyner). Derudover har vi Danmarks største udvalg af sengetøj med mere end 600 forskellige dynebetræk på lager.

Voksne, ældre, teenagere, børn og babyer kan alle få senge redt op efter deres individuelle ønsker.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Bolig, Boligtekstiler, Dyner, Hovedpuder, Sengelinned, Lagner
Populære søgninger: Home tex ringsted, Sengetøj king size 240x220, Esprit sengetøj, Gammeldags tung dyne, Sengetøj bomuldssatin 140x200, Rullemadras bomuld, Baby dyne dun, Essenza sengetøj, Junior dynebetræk mål, Silkedyne, Rullemadras 180x200 bomuld
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support