Forside

Sengetøj økologisk - Home-Tex Webshop

Det økologiske dynebetræk er desuden designet på en måde, så dynen ikke falder ud af betrækket. det gør sengetøjet praktisk og funktionelt og er med til at sikre, at du får både glæde og velvære i mange år. alt dette betyder, at dit nye sengetøj er både miljøvenligt, etisk fremstillet og bedre for din hud.
Økologisk sengetøj. vil du være 100 sikker på, at der ikke er nogle grimme kemikalier i tekstilet som dit barn skal sove i, så skal du have fat i økologisk sengetøj. vil du være sikker på, at det også har været godt for miljøet og arbejderne der har produceret sengetøjet, så skal du gå efter at det også skal være gots certificeret.
sengetøj hotn cool lavender. hotn cool lavender er et sæt der passer både til kolde og varme nætter. hvis du fryser vender du den fine vaffel ned mod kroppen og den skaber en lille isolation i overfladen. bliver det for varmt vender du dynen og får den glatte og køloge satinside mod kroppen. begge stoffer er vævet i de fineste garner ...
aiayu sengetøj i 100 økologisk. forbedre din søvn, og indret dit soveværelse med det smukke og luksuriøse sengetøj i sarte farver fra aiayu. du kan se hele vores sortiment fra aiayu her.
Økologisk new egyptisk bomuld new skÅnemadras rullemadras . quiltet rul
emadras molton skÅnelagen vÅdliggerlagen antiskrid underlag sengetØj . sengetøj til enkeltdyne . 140x200 cm. 140x220 cm. sengetøj til dobbeltdyne . 200x200 cm. 200x220 cm. 240x220 cm. til junior og baby pudebetræk specialsyet sengetøj Økologisk sengetøj new egyptisk bomuld new diverse
Økologisk sengetøj er for dig der vil være helt sikker på, at der ikke gemmer sig uønskede kemikalier i de lagner og betræk, som du og dine kære er omgivet af i en tredjedel af tilværelsen. derudover er det økologiske mærkat også din garant for, at bomulden er økologisk fremstillet uden brug af gift og sprøjtemidler.
truestuff sengetøj er økologisk luksus til soveværelset. nordisk design og lang holdbarhed. her finder du kun kvalitetsprodukter, der beholder form og farve, også efter års brug og vask. vores sengetøj er ikke strygelet behandlet, da det efterlader formaldehyd i sengetøjet.
vælg økologisk bambus sengetøj der findes mange forskellige kvaliteter i bambus sengetøj. hvis du har udfordringer med at få en god nats søvn på grund af sved eller du har tendens til irriteret hud med eksem eller overfølsomhed, så vil bambus hjælpe dig, fordi det er antibakterielt og på den måde naturligt holder væksten af bakterier og lugten af sved nede.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Home-Tex Webshop - Specialist i boligtekstiler
Hos Home-tex har vi specialiseret os i boligtekstiler.

Vi har et bredt udvalg af dyner, hovedpuder, sengelinned og lagner.
Vi har det, du skal bruge til de lyse sommernætter (sommerdyner), de kolde vinternætter (vinterdyner) og alle nætterne derimellem (helårs lun dyner). Derudover har vi Danmarks største udvalg af sengetøj med mere end 600 forskellige dynebetræk på lager.

Voksne, ældre, teenagere, børn og babyer kan alle få senge redt op efter deres individuelle ønsker.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Bolig, Boligtekstiler, Dyner, Hovedpuder, Sengelinned, Lagner
Populære søgninger: Home tex ringsted, Sengetøj king size 240x220, Esprit sengetøj, Gammeldags tung dyne, Sengetøj bomuldssatin 140x200, Rullemadras bomuld, Baby dyne dun, Essenza sengetøj, Junior dynebetræk mål, Silkedyne, Rullemadras 180x200 bomuld, økologisk baby sengetøj, Høie of scandinavia senge, Babydyne mål, Stor dyne, Voksdug 140 cm bred
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support