Forside

Rullemadras 180x200 bomuld - Home-Tex Webshop

Rullemadras bomuld. en rullemadras i bomuld er det bedste valg, da den ikke holder på kropsvarmen mens du sover.søger du en rullemadras til at lægge ovenpå din topmadras, så anbefaler vi at du vælger en i bomuld.vi har rullemadrasser til enkelsenge, 3 kvart senge og dobbeltsenge, både med og uden ekstra længde.
rullemadrasser og pudebeskyttere. med en rullemadras og en pudebeskytter kan du holde både madras og pude friske og rene i længere tid og dermed forlænge deres levetid. rullemadrasser er meget praktiske, da de er hurtige at tage af og kan maskinvaskes. 79..
sammenlign priser og læs anmeldelser af rullemadras 180 x 200 100 bomuld senge madrasser. klik her og find den bedste pris nu
god rullemadras. har købt rullemadras t15, som jeg er fint tilfreds med. jeg ville helst have haft i ren bomuld, hvilket denne her ikke er, men min erfaring med ren bomuld er, at den godt vil klumpe lidt sammen. denne her ligger mere fladt og er knap så tyk.
hmt rullemadras 110x200 cm bomuldhmtfyldig rullemadras i quiltet bomuld. god til ekstra beskyttelse af sengen, da den er nemmere at vaske end en topmadras.
kogeægte rullemadras 180x200 cm kvalit
ts rullemadras med 500 gram bomuldsfyldm2 med vår af 100 bomuld. en rullemadras beskytter din madras og topmadras mod det værste slid og brug og optager en stor del af den fugt som kroppen afgiver om natten.
madrasette rullemadras på 180200 cm i 100 bomuld. denne 100 oekotex certificerede bomulsrullemadras er god for dig, der ønsker et allergivenligt alternativ. den kan nemlig vaskes ved hele 85 grader, og det betyder at husstøvmider dræbes under vask. se pris hos drømmeland.
produktbeskrivelse. her har du en praktisk rulle madras i 100 bomuld, som vi anbefaler du bruger uanset hvilken madras du vælger. fordelene ved brug af en rullemadras er mange, set ud fra et hygiejnisk synspunkt har du mulighed for at vaske rullemadrassen både oftere og ved højere grader, så du kan fjerne støvmider, og afhjælpe eventuelt støvallergi.
en kogeægte rullemadras er, som ordet antyder, en rullemadras der kan tåle at komme i en kogevask. lige såvel som sengetøj skal skiftes fra tid til anden, er det også langt mest hygiejnisk, at også rullemadrassen bliver vasket. af den grund kan du med fordel vælge en kogeægte rullemadras, der er udført i 100 bomuld.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Home-Tex Webshop - Specialist i boligtekstiler
Hos Home-tex har vi specialiseret os i boligtekstiler.

Vi har et bredt udvalg af dyner, hovedpuder, sengelinned og lagner.
Vi har det, du skal bruge til de lyse sommernætter (sommerdyner), de kolde vinternætter (vinterdyner) og alle nætterne derimellem (helårs lun dyner). Derudover har vi Danmarks største udvalg af sengetøj med mere end 600 forskellige dynebetræk på lager.

Voksne, ældre, teenagere, børn og babyer kan alle få senge redt op efter deres individuelle ønsker.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Bolig, Boligtekstiler, Dyner, Hovedpuder, Sengelinned, Lagner
Populære søgninger: Home tex ringsted, Sengetøj king size 240x220, Esprit sengetøj, Gammeldags tung dyne, Sengetøj bomuldssatin 140x200, Rullemadras bomuld, Baby dyne dun, Essenza sengetøj, Junior dynebetræk mål, Silkedyne, Rullemadras 180x200 bomuld, økologisk baby sengetøj
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support