Forside

økologisk dyne - Home-Tex Webshop

Kapok dyne en økologisk og allergivenlig gave til din nattesøvn. med en økologisk og allergivenlig kapok dyne fra cocoon company kan du være sikker på at få en god nats søvn, uden selskab af husstøvmider og væggelus. grundet fiberens vandafvisende og voksbaserede fiberkonstruktion er en kapok dyne det naturlige valg hvis du leder efter en ...
vi har samlet vores økologiske dyner fra feng shui, nænsom og dozy her. en økologisk dyne består af vår og for. hos dynezonen.dk kan du nu træffe et mere økologisk valg af dyne. feng shui er førende på markedet indenfor økologiske dyner. foret i feng shui dyner består af økologisk rensede dun fra bæredygtige farme i de østrigske bjerge.
Økologisk gåsedun er store og luftige dun, der gør at dynen er en af de varmeste du kan ligge under, samtidig er den hel
fantastisk blød og lækker. de 8kantede kamre gør, at dynen tilpasses kroppens facon og giver optimal sovekomfort og velvære.
hos sejsdyner har vi et stort udvalg af økologiske dyner fra anerkendte producenter som auping, cocoon kapok, ringsted dun, quilts of denmark. du er måske ikke bekendt med alle fordelene ved at købe en økologisk dyn, så læs med her. en af grundene til du burde købe en økologisk dyne er at de er allergivenlige, veganske og bæredygtige.
Økologisk kapokdyne 140220. 1.549,00 kr. cocoon companys økologiske kapok dyne på 140220 er en virkelig lækker dyne. dynens er fyldt med kapok, som er rigtig godt varme og fugtregulerende, og så har den god isoleringsevne. kapokfiberens lethed regulerer varmen omkring kroppen og transporterer overskydende varme og fugt væk fra kroppen.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Home-Tex Webshop - Specialist i boligtekstiler
Hos Home-tex har vi specialiseret os i boligtekstiler.

Vi har et bredt udvalg af dyner, hovedpuder, sengelinned og lagner.
Vi har det, du skal bruge til de lyse sommernætter (sommerdyner), de kolde vinternætter (vinterdyner) og alle nætterne derimellem (helårs lun dyner). Derudover har vi Danmarks største udvalg af sengetøj med mere end 600 forskellige dynebetræk på lager.

Voksne, ældre, teenagere, børn og babyer kan alle få senge redt op efter deres individuelle ønsker.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Bolig, Boligtekstiler, Dyner, Hovedpuder, Sengelinned, Lagner
Populære søgninger: Home tex ringsted, Sengetøj king size 240x220, Esprit sengetøj, Gammeldags tung dyne, Sengetøj bomuldssatin 140x200, Rullemadras bomuld, Baby dyne dun, Essenza sengetøj, Junior dynebetræk mål, Silkedyne, Rullemadras 180x200 bomuld, økologisk baby sengetøj, Høie of scandinavia senge, Babydyne mål, Stor dyne, Voksdug 140 cm bred, Silke hovedpudebetræk jysk, Sengesæt
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support