Forside

Gammeldags tung dyne - Home-Tex Webshop

Børnene sov uroligt og afbrudt, og derfor fik familierne tilbudt en gammeldags tung dyne en såkaldt behandlerdyne, der skulle hjælpe med at sikre en god nats søvn for børnene. dynerne mindede dog på ingen måde om en almindelig dyne dels var de meget tunge for et helt lille barn, og tilmed var de meget dyre.
størrelse140x220 cm. fyld 50 dun og småfjer. 50 dunfiber. navn borg living superior. bæreevne over 9 gammel målemetode bæreevne 585 ny målemetode fyldvægt 880g. type helårsdyne. bolster 100 bomuld cambric 4040.
dyne blev lagt på dig, og den var så tung, at du næsten ikke kunne bevæge dig... vores mormor vinterdyne er en tung vinterdyne. det tætteste vi kommer på en mormordyne med 1500 gram 140x200cm fyld i et blandingsforhold på 70 hvide andedun og 30 småfjer. leveres i en praktisk dynepose
enkelt dyne 140x200 cm ekstra lang dyne 140x220 cm dobbeltdyne 200x200 cm dobbeltdyne 200x220 cm king size dyne 240x220 cm juniordyne 100x140 cm babydyne 70x100 cm enkelt 150x210 cm svensk mål danske dyner spar 50. rømø. samsø. askø. fejø. femø. skarø. tunø. venø. hovedpuder. puder 60x63 cm. børnepuder puder 50x60 cm svensk puder 50x70 cm norsk sengetøj
den otte kilo tunge dyne var gjort tungere ved hjælp af kæder. foto somna annonce oslo universitetshospital har vurderet vægtdynerne for patienter med blandt andet adhd, epilepsi og demens og har konkluderet, at metoden foreløbig kun bør bruges i forskningsøjemed for at se, hvor godt den virker.
sammen har de to venner udviklet en dyne, der lægger
ig tungt omkring kroppen. dynen vejer tre kilo, og det betyder ifølge iværksætterne, at man ligger mere roligt og dermed sover bedre. i vores moderne samfund er søvnproblemer et udbrudt fænomen, og det har det vist sig, at der er stor interesse for dynen, som de to iværksættere nu sælger i deres virksomhed heavyzleep med hovedkontor i nykøbing.
helårs kvalitets dundyne fra borg living. dynen er fyldt med dun, småfjer og små lette dunfibre. når dun og dunfibre mikses, opnås en dyne med helt utrolige egenskaber. kombinationen af dun og dunfibre gør, at man får en dejlig lun og behagelig dyne.
i gamle dage da jeg var barn, og sov hos min elskede farmor, som desværre ikke er til mere, da sov jeg med en dyne der vejede et helt tons sådan føltes det uuhh hvor jeg elskede den dyne, men idag kan man åbenbart kun få dyner der vejer så lidt at man helst ikke skal kan mærke man har dem på, det noget rigtig øv. er der nogen der ved
vores mormor vinterdyne er en tung vinterdyne. det tætteste vi kommer på en mormordyne. med 1500 gram 140x200cm fyld i et blandingsforhold på 70 hvide andedun og 30 småfjer. sejs mormor vinterdyne er en superlækker vinterdyne fyldt med 90 hvide andedun og 10 småfjer.
vi anbefaler, at du vælger en dyne, der svarer til cirka 1015 af din kropsvægt. dynen fås i 3, 5, 7, 9, 11 og 13 kilo. begynd at bruge dynen. du kan sove med den tyngdedynen hele natten fra starten. den tunge dyne kan dog føles lidt uvant, så vi anbefaler, at du øver dig i at sove med den i op til en måned.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Home-Tex Webshop - Specialist i boligtekstiler
Hos Home-tex har vi specialiseret os i boligtekstiler.

Vi har et bredt udvalg af dyner, hovedpuder, sengelinned og lagner.
Vi har det, du skal bruge til de lyse sommernætter (sommerdyner), de kolde vinternætter (vinterdyner) og alle nætterne derimellem (helårs lun dyner). Derudover har vi Danmarks største udvalg af sengetøj med mere end 600 forskellige dynebetræk på lager.

Voksne, ældre, teenagere, børn og babyer kan alle få senge redt op efter deres individuelle ønsker.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Bolig, Boligtekstiler, Dyner, Hovedpuder, Sengelinned, Lagner
Populære søgninger: Home tex ringsted, Sengetøj king size 240x220, Esprit sengetøj, Gammeldags tung dyne, Sengetøj bomuldssatin 140x200, Rullemadras bomuld, Baby dyne dun, Essenza sengetøj, Junior dynebetræk mål, Silkedyne, Rullemadras 180x200 bomuld, økologisk baby sengetøj, Høie of scandinavia senge, Babydyne mål, Stor dyne, Voksdug 140 cm bred, Silke hovedpudebetræk jysk, Sengesæt, Sengesæt 200x220, Textilvoksdug
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support