Forside

Babydyne dun - Home-Tex Webshop

Du finder ingen dun i dynen, men i stedet fossflakes som består af polyethylen og silikoniserede polyesterkuglefibre. det lyder måske ikke særligt sundt, men fyldet er faktisk rigtig godt for dit barn. med en dyne med fossflakes får du blandt andet følgende kvaliteter astma og allergivenlig. Åndbart fyld. nem at vedligeholde.
en temprakon dyne kombinere de gode egenskaber fra dun med avanceret teknologi fra rumfartsindustrien. babydynerne og juniordynerne med temprakon er i den serie, der hedder advance. på den ene side ligner temprakon dynen en helt almindelig dundyne, og på den anden side har dynen et bikubemønster.
dundyne guide find de bedste dundyner. senest opdateret den april 6, 2021. dyner puder. indhold vis 0.1 turiform helårsdyne og hovedpude inkl. sengetøj. 0.2 feel dundyne. 0.3 turiform helårskugledyne 9 kg. 0.4 nglamark vinterdyne.
skal du have en ny babydyne, kan du købe kiddy babydynen fra ringsted dun, som er en dansk produceret babydyne af høj kvalitet som overholder alle krav til sikkerhed, miljø og
bæredygtighed. se vores store udvalg af ringsted dun produkter.
de er danskproducerede og svanemærkede. målene på en babydyne er 70x100 cm og en babypudes mål er 40x45 cm. langt de fleste af vores dundyner er produceret i danmark. uanset om du vælger, en silkedyne, dundyne, eller fiberdyne køber du en dyne af højeste kvalitet hos hometex.dk.
ringsted dun, kiddy royal babydyne m. moskusdun 67 x 100 cm. lækker blød allergivenlig babydyne fra ringst. 999 kr. inkl. fragt. 960 kr.
dun til babydyner er fantastisk kvalitet til børn, hvis du for eksempel vælger en dyne med gåsedun. her er fordele som luftige og temperaturregulerende egenskaber i højsædet. du kan vaske en dundyne på 60 grader, så alle husstøvmider forsvinder.
derfor anbefaler vi, at du vælger en babydyne i dun, da dunene lader kroppen ånde på en naturlig måde. når du skal vælge den bedste dyne til babyer, må dynen ikke blive for varm. små børn er ofte meget varme og derfor er det bedst med en let og luftig dyne, der hverken er for varm eller for tung.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Home-Tex Webshop - Specialist i boligtekstiler
Hos Home-tex har vi specialiseret os i boligtekstiler.

Vi har et bredt udvalg af dyner, hovedpuder, sengelinned og lagner.
Vi har det, du skal bruge til de lyse sommernætter (sommerdyner), de kolde vinternætter (vinterdyner) og alle nætterne derimellem (helårs lun dyner). Derudover har vi Danmarks største udvalg af sengetøj med mere end 600 forskellige dynebetræk på lager.

Voksne, ældre, teenagere, børn og babyer kan alle få senge redt op efter deres individuelle ønsker.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Bolig, Boligtekstiler, Dyner, Hovedpuder, Sengelinned, Lagner
Populære søgninger: Home tex ringsted, Sengetøj king size 240x220, Esprit sengetøj, Gammeldags tung dyne, Sengetøj bomuldssatin 140x200, Rullemadras bomuld, Baby dyne dun, Essenza sengetøj, Junior dynebetræk mål, Silkedyne, Rullemadras 180x200 bomuld, økologisk baby sengetøj, Høie of scandinavia senge, Babydyne mål, Stor dyne, Voksdug 140 cm bred, Silke hovedpudebetræk jysk, Sengesæt, Sengesæt 200x220, Textilvoksdug, Egyptisk bomuld sengetøj, Sengetøj 180x200, Dobbelt foldemadras
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support