Forside

140 seng - Home-Tex Webshop

Seng 140 x 200 senge madrasser spar penge ved at sammenligne priser på 1000 modeller læs anmeldelser og eksperttest betal ikke for meget gør den bedste handel nu
find din nye seng i vores store udvalg af senge, sengestel og sengerammer. vi giver 25 års garanti på madrasser og sengebunde. klik her og gå på opdagelse.
der er derfor stor frihed i, hvordan du ønsker, at din seng i størrelse 140 x 200 cm skal se ud. under alle vores senge fremgår alle størrelserne, så du nemt kan få et overblik over, hvilke størrelser den ønskede seng fås i. senge i 140x200 cm. denne sengestørrelse fås med madrasser i forskellige fastheder.
skræddersy din kontinentalseng 140200. en lækker og komfortabel seng er et meget individuelt valg, og derfor tilbyder vi, at du kan tilpasse din seng efter komfort og design. de to elementer, som du hos møbelkompagniet kan tilpasse efter behov, er gavl og topmadras. gavl
god søvn og flot indretning. efter en la
g og travl hverdag, er det i soveværelset man slapper af og lader batterierne op til en ny dag. forudsætningen for at vågne frisk er naturligvis, at man har en god seng, en lækker dyne og den rette pude, så man sover godt.
her på siden finder du et bredt udvalg af boxmadrasser, der alle har størrelsen 140x200 cm. en seng med denne størrelse er også kendt som en trekvartseng. i udvalget finder du boxmadrasser fra alle vores populære sengekollektioner, og kan desuden vælge imellem både boxmadrasser og boxmadrassæt, hvor du får både stålben og topmadras med i prisen.
140200 sengen er også kendt som trekvart og halvandenmandsseng. senge i målene 140200 cm. bliver også i daglig tale omtalt som en trekvartseng eller en halvandenmandsseng.. målene for sengen passer godt til studerende, som enten bor alene eller bor med en partner. en 140200 seng ses typisk også på ungdomsværelset, så der er plads til en overnattende ven eller kæreste.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Home-Tex Webshop - Specialist i boligtekstiler
Hos Home-tex har vi specialiseret os i boligtekstiler.

Vi har et bredt udvalg af dyner, hovedpuder, sengelinned og lagner.
Vi har det, du skal bruge til de lyse sommernætter (sommerdyner), de kolde vinternætter (vinterdyner) og alle nætterne derimellem (helårs lun dyner). Derudover har vi Danmarks største udvalg af sengetøj med mere end 600 forskellige dynebetræk på lager.

Voksne, ældre, teenagere, børn og babyer kan alle få senge redt op efter deres individuelle ønsker.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Bolig, Boligtekstiler, Dyner, Hovedpuder, Sengelinned, Lagner
Populære søgninger: Home tex ringsted, Sengetøj king size 240x220, Esprit sengetøj, Gammeldags tung dyne, Sengetøj bomuldssatin 140x200, Rullemadras bomuld, Baby dyne dun, Essenza sengetøj, Junior dynebetræk mål, Silkedyne, Rullemadras 180x200 bomuld, økologisk baby sengetøj, Høie of scandinavia senge, Babydyne mål, Stor dyne, Voksdug 140 cm bred, Silke hovedpudebetræk jysk, Sengesæt, Sengesæt 200x220, Textilvoksdug, Egyptisk bomuld sengetøj, Sengetøj 180x200, Dobbelt foldemadras, økologisk dyne
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support