Forside

Udendørs stikdåse - Hjemmets Webshop

Stikdåser. med 5 m ledning. hvid. med 1,5 m ledning. stikdåse med 6 udtag og 1,5 m ledning. med 1,5 meter ledning. stikdåse med 3 udtag og 5 m ledning. stikdåse med 4 udtag med jord. med 5 m ledning.
udendørs stikdåser er derudover til dig, der nyder at bruge tid i haven og lave havearbejde, eller hvis man ofte rejser på campingferier. her kan du tilslutte det ønskede apparat, om det er at aktivere strømmen i campingvognen, græsslåmaskinen, motorsaven eller hækkeklipperen til sin stikdåse udendørs.
udendørs stikdåser er praktisk til brug i haven eller til at tage med i campingvognen. typisk er udendørs stikdåser sikret med tyk plast, der sikrer, at vand ikke kommer i kontakt med elektriske ledere. mange af stikdåserne har også beskyttelsesdæksel og prop, så stikket kan lukkes helt af, når der ikke er ledninger tilkoblet.
ligesom med alt andet, sker der også noget med udformningen af stikdåser. det handler ikke bare om udformning og farve på stikdåserne, men også om placeringen af stikkene. således kan du i dag få stikdåser, der fylder væsentligt mindre end de traditionelle futtog men stadig giver mulighed for at samle det samme antal stik.
opus 74 udendørs lauritz knudsen opus 74 stikkontakter afbrydere til brug udendørs. vi lagerføre al opus 74 afbrydere og stikkontakter. vi kan derfor levere fra dag til dag. hurtig levering hos greenline.dk
stikdåser med
ange udtag. hvis du skal bruge stikdåser med mange udtag, er du kommet til det rette sted. med disse har du muligheden for at give strøm til mange elektroniske apparater på en gang. er behovet derimod ikke særligt stort finder du også nogle med færre udtag.
udendørs stikdåser til haven skal naturligvis kunne holde til lidt af hvert. derfor har vi gjort os umage for at samle yderst hårdføre og slidstærke varianter. vi fører desuden adskillige elegante løsninger, så de ikke ødelægger det smukke syn af din have. du kan for eksempel finde udendørs stikkontaktstolper til haven med en stilren finish.
stikdåser stikkontakter afbrydere stikpropper tangenter rammer til stikkontakter indendørsbelysning. bordlamper gulvlamper loftlamper spots væglamper julebelysning indendørs udendørsbelysning. solcellelamper udendørslamper sensorlamper julebelysning udendørs lyskilder. halogenpærer glødepærer ledpærer lysstofrør smart belysning batterier. batterier
udendørs stikdåse m4 udtag eu jord 1,4m. stænktæt jordforbindelse med låg 16a 250v. 168 kr. inkl. fragt. 129 kr.
stikdåsen har tændsluk knappe med indvendigt lys, så du også kan se den i mørke. denne udendørs stikdåse med eu jord er praktisk til fx brug i haven eller til at have med i campingvognen. stikdåsen har praktiske sikkerhedsdæksler, så stikkene individuelt kan lukkes helt af, når der ikke er ledninger tilkoblet.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Hjemmets Webshop - Udstyr til hus, have og hobby
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Dropshippingside med udstyr til hus, have og hobby med over 35.000 produkter.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Rabatkode: 10HJEMMETSPA giver dig 10.0%
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hus, Have, Hobby
Populære søgninger: Altanparasol, Messingblæsere, Hjørnebænk, Skrivebord 100 cm, Stolehynder, Arkiv skuffer, Flagermus kasse, Værktøjskasse med skuffer, Blodsukkerapparat, Hegnslåge, Solsejl terrasse firkantet, Havelamper led, Fritstående vask, Trappelys
Webshoppen forhandler 1418+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support