Forside

Skraldespandsskjuler dobbelt - Hjemmets Webshop

Med en dobbelt skraldespandsskjuler kan du få dem begge af vejen på en gang. det bidrager stærkt til den samlede oplevelse af ens bolig, når man kan samle sine skraldespande i en skraldespandsskjuler, i stedet for at lade dem stå i det fri.
affaldsstativer. affaldsstativer og skraldespande er både nødvendige og praktiske, når der skal samles affald. en udendørs skraldespand med hjul er let at trække rundt i haven, og du slipper for at flytte affaldet fra en trillebør og op i affaldssækken det hele er klaret i en og samme arbejdsgang. bestil affaldsstativer hos bauhaus.
vidaxl dobbelt skraldespandsskjuler polyrattan sort 148 x 80 x 111 cm 1.259,00 dkk . vidaxl.dk
skraldespandsskjuleren måler bxlxh, 95x165xh113 cm. udvendige mål passer til 2 skraldespande. skraldespandsskjuleren består af en ramme af galvaniseret stål beklædt med glatte plastplanker. skraldespandsskjuleren kan fås i forskellige farver. vælg farve øverst til højre.
dobbelt skraldespandsskjuler fra hortus skraldespande pynter næppe meget i ens indkørsel. få skjult dine skraldespande på en flot og simpel måde. denne skraldespandsskjuler til 2 skraldespande passer perfekt til alle de dan
ke hjem, hvor mange kommuner har en skraldespand til almindeligt køkkenaffald og en til papir, metal, plast eller glasemballage. skjuleren er nem og simpel at samlemontere.
med en skraldespandsskjuler fra ingarden blive de knap så kønne skraldespande gemt flot af vejen. skraldespandsskjuleren giver et flot udtryk til din ejendom. affaldsskjuleren måler bxlxh, 95x165xh113 cm. udvendige mål passer til 2 skraldespande. skraldespandsskjuleren består af en galvaniseret stålramme beklædt med glatte plastplanker.
29072021. dkk 4.499,00. læg i kurven. fragt tillægges. skraldespande er generelt ikke kønne at se på. fyldt med affald er de ofte skæmmende for den ellers pæne gårdsplads eller flotte have. du finder her på siden skraldeskjul og renovationsskjul fra kendte brands som f.eks. frøslev træ, hide, hortus og plus.
plus renovationsskjul er ideelt til både haven, gårdhaven og fritidshuset. plus renovationsskjul er perfekt som afskærmning af dine skraldespande. se udvalget af renovationsskjulere herunder. klik her, hvis du ønsker at læse mere om renovationsskjulere. 104 affaldsskjuler sort. 171x88x120cm dobbelt. 104 affaldsskjuler sort. 171x88x120cm ...

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Hjemmets Webshop - Udstyr til hus, have og hobby
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Dropshippingside med udstyr til hus, have og hobby med over 35.000 produkter.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Rabatkode: 10HJEMMETSPA giver dig 10.0%
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hus, Have, Hobby
Populære søgninger: Altanparasol, Messingblæsere, Hjørnebænk, Skrivebord 100 cm, Stolehynder, Arkiv skuffer, Flagermus kasse, Værktøjskasse med skuffer, Blodsukkerapparat, Hegnslåge, Solsejl terrasse firkantet
Webshoppen forhandler 1418+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support