Forside

Komposit fliser - Hjemmets Webshop

Vi tilbyder en kompositflise med mange gode egenskaber. blandt andet får du en flot og naturlig flise, med trælignende strukturer, der er lavet i super holdbar komposit. det betyder at flisen er vedligeholdelsesfri, og er let at rengøre, selvom det er sjældent at det kræves.
kompositfliser har rigtig mange formål. på trods af at løsninger med kompositfliser er nemme og vedligeholdelsesfrie, bliver der ikke gået på kompromis med hverken kvalitet eller udseende. løsningerne med kompositfliserne er nemlig både smukke, yderst solide, og ikke mindst er der rig mulighed for at vælge lige netop det look, som du ønsker.
med vores udendørs gulvfliser kan du forny din altan eller terrasse på et øjeblik. ved at kombinere træfliser og kunstgræs kan du definere et område til spisning, et andet til afslapning og et tredje til krukker og planter. du kan også give dine fødder en pause fra brandvarme underlag.
man ser ofte komposit i produkter, hvor der er krav til en høj styrke eller stivhed samtidig med, at vægten holdes nede. det gælder eksempelvis ved terrassebrædder. kompositterrassebrædder er sammensat af træ og plastik.
skab hurtigt et nyt look med plus komposit terrassefliser, hvad enten det gælder et nyt gulv til altan, balkon, terrasse, udestue eller omkring din pool. terrassefl
serne er udført i et kliksystem, som gør det nemt og hurtigt at sætte sammen uden brug af værktøj se her hvordan . de kan monteres i mønster eller i lige linjer og er en hurtig måde ...
det koster typisk mellem 100900 kr. per kvadratmeter at anskaffe sig nye terrassefliser. prisen afhænger dog i høj grad af, hvilken slags fliser du vælger. hos davidsenshop finder du et stort udvalg af både granitfliser, betonfliser, soldaterfliser og meget mere.
k2 komposit klik terrassefliser gråsort 300x300x22 mm.
k2 komposit hegnsbrædder m fer og not gråsort 25x150x2220 mm. udsolgt. børstet overflade, glat. 38,29 krm. pris pr. stk. 85,00 dkk. læs mere få en på lager igen mail. udsolgt næste levering på grund af leverandørsvigt skubbet til 158.
komposit flise er let og hurtig at ligge. den kan benyttes direkte på et eksisterende fast underlag, så som fliser, terrasse, græs, stampet sand mm. flisen er opbygget på et net, så vand let kan rende væk og som et godt skrid underlag. de bliver klikket let sammen i kanterne.
koksgrå wpc komposit flise med dræneringsnet på undersiden. fliserne kræver meget lidt vedligeholdelse. klikkes nemt sammen uden brug af værktøj. wpc komposit er et blandingsprodukt af bl.a. træfibre og genanvendt plast, så de bedste egenskaber kombineres i t produkt.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Hjemmets Webshop - Udstyr til hus, have og hobby
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Dropshippingside med udstyr til hus, have og hobby med over 35.000 produkter.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Rabatkode: 10HJEMMETSPA giver dig 10.0%
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hus, Have, Hobby
Populære søgninger: Altanparasol, Messingblæsere, Hjørnebænk, Skrivebord 100 cm, Stolehynder, Arkiv skuffer, Flagermus kasse, Værktøjskasse med skuffer, Blodsukkerapparat, Hegnslåge, Solsejl terrasse firkantet, Havelamper led, Fritstående vask, Trappelys, Sikkerhedsskabe, Stænkplade klar glas
Webshoppen forhandler 1418+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support