Forside

Bageartikler - Happyhoola Webshop

Bagetid.dk kvalitets bageudstyr. velkommen til bagetid.dk som er en af danmarks største online kagebutikker med stort udvalg inden for bage og kageudstyr, kagepynt, fondant. du finder også en masse produkter til det salte køkken til hjemmebagt brød.
bageartikler her på siden har vi samlet et kæmpe sortiment af funktionelle bageartikler og andre hjælpemidler til brug i køkkenet. du finder bl.a. bageforme med sliplet og bageforme i silikone, røreskåle i mange størrelser og farver, målebægre, minuture, tærteforme, springforme og masser af andre hjælpemidler til både køkken og bagning.
praktiske bageartikler til køkkenet. med praktiske bageartikler kan du rigtig komme i gang med at bage de lækreste kager og brød. der er heller ikke noget skønnere end duften af hjemmebag. det kan for eksempel være nybagt brød, chokoladekage elle
småkager.
gode bageartikler gør bagningen nemmere oglangt sjovere. hos kop kande finder du et meget stort udvalg af forskellige bageredskaber, som giver dig mulighed for at være en succes i hjemmebageriet. vi kan levere alt lige fra en dejskraber over køkkenvægten og gummihandsker til sprøjteposer, røreskåle og bageforme.
bageartikler. her finder du massevis af bageartikler i høj kvalitet. vi har alt lige fra skeer, skåle og kageruller til kageforme og brødforme. find bageartikler fra kendte brands og i forskellige farver. vi har garanteret netop de bageartikler du er på jagt efter.
bageartikler bageudstyr. der er noget helt særligt over hjemmebagt kage og brød, og det er oven i købet rigtig sjovt at bage selv gerne sammen med børnene. endnu sjovere bliver det med det rigtige udstyr, der letter hele bagerprocessen.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Happyhoola Webshop - Festartikler og gaveidéer og meget mere
Hos Happyhoola kan man finde alt fra bageforme, kagepynt, kreativ hobby og festartikler til gaveidéer og interiør til dit hjem.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Festartikler, Gaveideer, Gaver
Populære søgninger: Mini muffinsforme, Udstikkere til kager, Halloween kage, Magnettavle, Julemotiver til mail, Broche off white, Grillforklæde, Elefant mat, Kagepynt, Små rammer, Wilton pops flower pot kit, Polka dot pumpkin cupcakes, Mal lille, Sjove fest temaer, Temafester for voksne, Festartikler, Sjove jule gadgets, Tema til børnefødselsdag, Billedrammer på mål, Hård plastik glas, Byg selv bil, Silikone muffinsforme, Sjove gadgets, Sportskage
Webshoppen forhandler 925+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support