Forside

Tdc netværk - Hallo.dk

Trådløst netværk find navn og netværksnøgle. ved at logge ind på tdc trådløs kan du finde både navn og netværksnøglesikkerhedsnøgle for dit ...
det er den digitale motorvej for selvkørende biler, nettet for internet of things og grundlaget som smarte byer vil blive bygget på. men først og fremmest vil 5g levere meget bedre forbindelser med større kapacitet, højere hastigheder og lavere forsinkelse. tdc net har forbundet danskerne i 140 år.
tdc lejer deres mobilnet og netværk ud til en række mobilselskaber. hvis tdcs netværk dækker hvor du bor kan det være en god id, at sammenligne priserne på mobilabonnementer, der kører på tdcs mobilnet på den måde sikrer du dig optimal dækning til den bedst mulige pris.
undersøgelse tdc har danmarks bedste netværk en helt ny undersøgelse foretaget af teknologisk institut viser, at tdc har danmarks bedste mobilnetværk. undersøgelsen sammenligner kundeoplevelsen ved tale, videostreaming, download og upload via henholdsvis tdcs, telenors, telias og 3s mobilnetværk.
tdc net åbner som
e første i danmark op for fremtidens fibernet med hastigheder på helt op til 2.500 mbits i både up og download. de lynhurtige hastigheder er muliggjort af en ny, innovativ teknologi, der kører på det fibernet, vi allerede har. vi forbinder danmark. til gavn for alle.
tjek mobildækningen hos tdc og se dine muligheder for abonnementer på dette netværk.
foruden tdc er det telia, telenor og 3 mobil, der sidder på de øvrige netværk. herudover benytter telia og telenor de samme mobilmaster, så der tdcs netværk er det ene af bare 3 store netværk i danmark. du behøver ikke nødvendigvis at have dit abonnement hos netop tdc for at nyde godt af deres netværk.
er dit internet langsomt, eller er du nysgerrig på hastigheden på dit internet, så kan du tage vores speedtest her. på siden får du også informationer om, hvordan du opnår det mest korrekte resultat, når du tager yousee hastighedstest.
driftsinformation. fejl på bredbånd, tv eller fastnet bemÆrk vær opmærksom på at der står 0 ved både aktuelle fejl, planlagt, og løst.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Hallo.dk - Billigste mobiltelefoni på TDCs net
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 45.00 som VIP. Bliv VIP her
Slå til nu og få 20 GB mere data resten af året

DOBBELT OP PÅ DATA

Kampagne – Få »20 timer 40 gb« til 0 kr. i oprettelse til fast lav pris: kun 89 kr./md. Gælder resten af 2021.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 35.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Mobil, Hallo
Populære søgninger: Tdc mms opsætning samsung, Mobilaps, Erhvervstelefoni, Billig mobil bredbånd uden binding, Tdc dækningskort, Priser mobil, Mobilabonnement danmark, Sms til usa, Mobilt bredbånd danmark, Modtage opkald fra udlandet, Macbook air dk, Teleselskaber på tdc net, Hello mobilabonnement
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support