Forside

Stuvet spidskål sund - Halkær Ådal

Stuvet spidskål er en skøn mormorret. spidskål er lidt lettere end hvidkål, så måske er det derfor at spidskål er blevet så populær. server stuvet spidskål sammen med frikadeller, pølser.
1,5 spsk olie. instruktioner. rør kødet med revet løg, æg, havregryn, salt og peber. rør mælken i lidt efter lidt til farsen har en lind konsistens. lad evt. farsen hvile i køleskabet i ca. 1520 min. varm olie på en pande. form farsen til frikadeller med en ske. dyp evt. skeen i kold vand, så er det nemmere at forme frikadellerne.
stuvet spidskål den helt sunde model aftens menu stod på krebinetter, kartofler, gullerødder med stuvet spidskål, det smager så godt og hvis der er noget jeg virkelig elsker så er det altså en god sovs, helst som min mor lavede den, ok min eks. kærester lavede også en helt vildt god sovs, men det møj har det jo med at sætte sig de forkerte steder.
stuvet spidskål opskrift på spidskål i hvid sovs spidskål i fad med oksekød spidskål kan anvendes til stort set alt. kålen er også fremragende at bage i ovnen sammen med hakket oksekød, og her er en af de allermest populære opskrifter p
madensverden.dk og den er selvfølgelig med spidskål
en sundere udgave af klassikeren x27flødestuvet grønkålx27. selvom denne version har skiftet fløden ud med mælk er den stadig cremet og smager himmelsk.
let stuvet spidskål passer perfekt til karbonaderne, frikadellerne, hakkebøffen, stegt kylling eller den stegte fisk det går utrolig godt med de stegte retter. til 4 personer skal du bruge 1 stort og smukt spidskål. 250 g ærter fra frost. 1 14 dl vand. 14 grønsagsbouillonterning.
stuvet hvidkål opskrift du skal bruge. 800 gram hvidkål. 2 dl vand. tsk. salt. 3 spsk. hvedemel. 5 dl sødmælk. 1 tsk. stødt muskat. i denne opskrift kan du bruge minimælk eller skummetmælk, når du er på kur. du kan også bruge vand i stedet for mælk, det indeholder ingen kalorier.
spidskål er selvfølgelig stadig en sund og meget kaloriefattig spise, og bare 100 gram af kålen dækker hele dit daglige behov for cvitamin. fakta om spidskål. spidskål indeholder 3 gange så meget cvitamin som kartoffel, 3 gange så meget kalcium som spirer og 3 gange så meget kvitamin som ærter. spis spidskål sammen med groft brød.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Halkær Ådal - Færdiglavet og velsmagende aftensmad
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 60.00 som VIP. Bliv VIP her
Halkær Ådal leverer hjemmelavet aftensmad lavet fra bunden.

10% rabat på den første måltidskasse, som ikke er en vælg selv måltidskasse, med koden: Ny fast kunde

- Sunde og velsmagende retter lavet fra bunden
- Til én eller flere personer
- Lavet på gode og ordentlige råvarer
- Leveres frosne med lang holdbarhed
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 50.00
Rabatkode: Ny fast kunde giver dig 10.0%
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Halkaeraadal, Måltidskasse
Populære søgninger: Færdigretter leveret, Madspild kasse, Madpakke kasse, Fredfisk, Kyllingefarsbrød, Stuvet hvidkål og frikadeller, Forloren hare valdemarsro, Den sejeste suppekur, Nem mad til mange, Vegetar boller i karry, Mad bragt til døren
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support