Forside

Madpakke kasse - Halkær Ådal

Køb en termomadkasse der altid holder din mad varm eller kold i mange timer. kan opdeles. er fri for kemi og er miljøvenlig. ideel til børn. køb billig her
madkasser er både til børn og voksne. skolebørn skal typisk selv have deres madpakke med. en sej madkasse kan gøre spisefrikvarteret meget sjovere, da det giver en god start på frokosten. det er især et stort hit, hvis dit barn selv har valgt sin madkasse.
er du tom for madpakke ideer, findes der masser af inspiration på nettet. og det kan også være en god id at spørge barnet, hvad han eller hun bedst kan lide i madpakken. for nogle gange er det måske bare rugbrød med leverpostej eller en god pølsemad, der er favoritten.
du finder de følgende 17 madpakke opskrifter herunder 1. sundhedsboller med de bedste økologiske ingredienser bjørn står bag disse luftige boller, som han selv omtaler so
de bedste sundhedsboller masser af økologiske ingredienser, gode fibre og fuldkorn. nemme og sunde boller, som du kan nyde i madpakken eller til morgenmad.
madpakken skal opbevares praktisk og hygiejnisk i tasken eller i køleskabet hele dagen. her på bilka.dk finder du forskellige typer af madkasser til voksne og børn, og alle med gennemtænkte detaljer for optimal opbevaring af salat, rugbrød, sandwich eller varm mad.
madkasser til børn uden dårlig kemi vi har valgt de bedste kvalitetsmærker uden bpa og ftalater kitchen4kids.dk gratis fragt ved køb over 499 kr.
med en kvalitetsmadkasse holder madpakken sig frisk i længere tid. pludselig glæder du eller dit barn sig til rugbrødsmadden og de sprøde gulerodsstænger. i dag foretrækker mange at have forskellige ting med i madkassen brød, snacks og tilbehør nu kan tingene få hvert deres rum.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Halkær Ådal - Færdiglavet og velsmagende aftensmad
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 60.00 som VIP. Bliv VIP her
Halkær Ådal leverer hjemmelavet aftensmad lavet fra bunden.

10% rabat på den første måltidskasse, som ikke er en vælg selv måltidskasse, med koden: Ny fast kunde

- Sunde og velsmagende retter lavet fra bunden
- Til én eller flere personer
- Lavet på gode og ordentlige råvarer
- Leveres frosne med lang holdbarhed
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 50.00
Rabatkode: Ny fast kunde giver dig 10.0%
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Halkaeraadal, Måltidskasse
Populære søgninger: Færdigretter leveret, Madspild kasse, Madpakke kasse, Fredfisk, Kyllingefarsbrød, Stuvet hvidkål og frikadeller, Forloren hare valdemarsro, Den sejeste suppekur, Nem mad til mange, Vegetar boller i karry, Mad bragt til døren, Frikadeller med brun sovs, Stuvet spidskål sund, Brunkagedej, Julegave til farfar, Færdiglavet mad til døren
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support