Forside

Måltidskasser til 1 person - Halkær Ådal

Fordele ved en mÅltidskasse til 1 person. du kan godt så småt begynde at glæde dig til at modtage din nye måltidskasse for der venter dig en masse gode fordele som med garanti vil glæde dig. med en måltidskasse til 1 person, er maden doseret kun til dig, hvilket betyder langt mindre madspild.
bemærk at det ikke er muligt at bestille måltidskasser til 1 person hos retnemt. i denne situation anbefaler vi, at man bestiller en måltidskasse til 2 personer, og gemmer resterne til senere brug. for rigtig mange mennesker kan turen ned i supermarkedet efter arbejde virke fuldkommen uoverskuelig.
selvom de fleste leverandører tilbyder mad til flere mennesker, er det faktisk muligt at finde en måltidskasse. adskillige leverandører af måltidskasser tilbyder en single kasse, som er beregnet til 1 person. spar penge med en måltidskasse. som single kan det være svært at få brugt alle resterne når man laver aftensmad.
måltidskasser til veganerevegetarer sunde måltidskasser måltidskasser til børnefamilier frugtkasser måltidskasser til 1 person måltidskasser til 2 personer måltidskasser til 3 personer måltidskasser til 4 personer måltidskasser til 5 personer anmeldelser artikler
hvis du leder efter måltidskasser til 1 p
rson, som klarer både aftensmaden og frokosten på samme tid, så har du nu fundet det. vi tilbyder måltidskasser til 2 personer, som mange af vores kunder køber for både at have aftensmad klar og gemme de lækre rester til dagen efter.
måltidskasser. med en måltidskasse fra aarstiderne får du alt, hvad du skal bruge til sunde og varierede måltider. alle ingredienser til aftensmaden er med i kassen grøntsager, smagsgivere, kolonialvarer, kød, fisk og mejeri i lige præcis den mængde, du har brug for. så uanset om du er single eller skal bespise storfamilien, har vi en kasse, der ...
måltidskassen er oplagt til 1 person. kvikkassen er samtidig også aarstidernes mest populære måltidskasse. se kvikkassen hos aarstiderne
aarstiderne har specialiseret sig i økologi, og det er ikke kun måltidskasser til 1 person, som du kan benytte dig af. bestil for eksempel økologisk brød med, når du alligevel bestiller din måltidskasse.
aarstiderne har specialiseret sig i økologiske måltidskasser, og de har mere end 20 forskellige slags at vælge mellem. de tilbyder mere end 10 af disse måltidskasser i størrelser, der passer til en enkelt person, og der kan desuden tilvælges en måltidskasse med morgenmad hvis dette ønskes.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Halkær Ådal - Færdiglavet og velsmagende aftensmad
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 60.00 som VIP. Bliv VIP her
Halkær Ådal leverer hjemmelavet aftensmad lavet fra bunden.

10% rabat på den første måltidskasse, som ikke er en vælg selv måltidskasse, med koden: Ny fast kunde

- Sunde og velsmagende retter lavet fra bunden
- Til én eller flere personer
- Lavet på gode og ordentlige råvarer
- Leveres frosne med lang holdbarhed
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 50.00
Rabatkode: Ny fast kunde giver dig 10.0%
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Halkaeraadal, Måltidskasse
Populære søgninger: Færdigretter leveret, Madspild kasse, Madpakke kasse, Fredfisk, Kyllingefarsbrød, Stuvet hvidkål og frikadeller, Forloren hare valdemarsro, Den sejeste suppekur, Nem mad til mange, Vegetar boller i karry, Mad bragt til døren, Frikadeller med brun sovs, Stuvet spidskål sund, Brunkagedej
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support