Forside

Kødrand form - Halkær Ådal

Bring en gryde vand i kog, der er stor nok til at rumme formen. vandet skal stå halvt op ad formen. lad kødranden koge sagte i ca. 50 minutter. eller i ovn fyld vand i bradepanden og sæt randformen heri. vandet skal stå halvt op ad formen. koges ved 175 grader i 341 time. løsn kødranden i kanten og vend den ud på et fad.
600 g frosne ærter og gulerødder gives et opkog i så lidt vand som muligt. 2spsk smør smeltes og tilsættes 12 dl hvedemel koges op og vand fra ærter gulerødder tilsættes til en tyk sovs, jeg tilsætter så 1 dl piskefløde og koger op det gør sovsen cremet og lækker, men der kan tilsættes 34 dl mælk i stedet.
fyld bradepanden, så vandet står halvt op om formen og kog randen 1 time ved 175 c. farsen kan tilsættes lidt hakket skinke og friskhakket basilikum eller løvstikke. hviderne kan piskes stive og vendes i, så hæver kødranden og bliver lidt lettere. kødrand kan også serveres kold med fx bønner, grønne, marinerede. kan fryses.
den fyldes i en smurtrandform, der dækkes med låg eller aluminiumfolie og stilles på en rist i engryde. hæld så meget kogende vand ved, at det står ca.13 op om formen. læglåg gryden og lad det koge ganske langsomt time, alt efter randenstykkelse. formen kan også sættes i vandbad i ovnen og koges ved ca.160 graderi 25 35 min.
smør en randform eller en aflang bageform. kom halvdelen af farsen i formen. forkogte skivekårede porrer ca 5 min kommes i formen terninger af renset peberfrugt kommes i . resten af farsen kommes på. kødranden bages i vandbad i ovnen i ca. 45 min. ved 160 g. stuvede gulerødde

kØdrand 1 portion hakkes 46 gange, og farsen skal røres ret lind. den fyldes i en smurt randform, der dækkes med låg eller aluminiumfolie og stilles på en dyb tallerken omvendt sat ned i en gryde. hæld så meget kogende vand ved, at det står ca.13 op om formen. læg låg gryden og lad det koge roligt time alt efter tykkelse.
skræl gulerødderne, og skær dem i passende stykker. hak løget. rør fars, gulerødder, æg, løg og mel sammen, og tilsæt mælken lidt efter lidt, til farsen er lind. krydr med salt og peber. lad evt. farsen hvile en halv times tid. tænd ovnen på 175 grader. pensl en randform med margarinen, og kom farsen i formen.
fars der skal koges, som denne, kan være lidt mere lind end en fars, der skal steges. en randform lunes og pensles med smeltet smør. når det er stift, pensles en gang til. når dette lag også er koldt og stift, drysses et fint lag hvedemel i randen.
nava helsemarked. hos nava naturvarer og helsekost i hellerup og søborg fører vi med stolthed et bredt udvalg af økologiske og biodynamiske specialvarer indenfor glutenfri, sukkerfri og raw food produkter. endvidere forhandler vi diverse førende mærker af kosttilskud og naturlægemidler herunder blandt andet vitaminer, mineraler og urter.
puttes i form med ramakin i midten, som er fyldt med vand. drysses med rasp. bages 25 min med mild røg på grillen 200grader formoder jeg. glaseres med bbq sauce som man kan lide. bages 10 min mere. dressing bland 500g hytteost tsk dijonsennep 0 tsk honningahornsirup 1 bundt urt f.eks persille, purløg eller basilikum ect ect.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Halkær Ådal - Færdiglavet og velsmagende aftensmad
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 60.00 som VIP. Bliv VIP her
Halkær Ådal leverer hjemmelavet aftensmad lavet fra bunden.

10% rabat på den første måltidskasse, som ikke er en vælg selv måltidskasse, med koden: Ny fast kunde

- Sunde og velsmagende retter lavet fra bunden
- Til én eller flere personer
- Lavet på gode og ordentlige råvarer
- Leveres frosne med lang holdbarhed
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 50.00
Rabatkode: Ny fast kunde giver dig 10.0%
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Halkaeraadal, Måltidskasse
Populære søgninger: Færdigretter leveret, Madspild kasse, Madpakke kasse, Fredfisk, Kyllingefarsbrød, Stuvet hvidkål og frikadeller, Forloren hare valdemarsro, Den sejeste suppekur, Nem mad til mange, Vegetar boller i karry
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support