Forside

Farseret porre - Halkær Ådal

Farserede porrer. farserede porrer smager himmelsk og er ret nemt at lave. opskriften her indeholder også video, hvor du tages igennem opskriften trin for trin. jeg farserede porrer specielt med min mormor opskrift på syltede agurker til samt kartofler og sovs. men farserede porrer er også gode til f.eks. kartoffelsalat eller pastasalat ...
først ruller du porreren i rasp, så i æg og så i rasp igen sørg for at bruge rigeligt. læg den nu på panden og forsæt indtil du har alle sammen side om side på panden. steg dem nu på alle sider det tager omkring 810 min på hver side, så du skal nok regne med 3540 min. herefter er du klar.
de farserede porrer steges i olie på panden til de er gyldne og gennemstegte. vil du spare på fedtet, og slippe for at stå i stegeos, kan de farserede porrer steges i ovnen. porrerne lægges i et ildfast fad, der er beklædt med bagepapir. der sprayes med olie henover, og de farserede porrer steges ved 200 grader c. alm. ovn i ca. 20 minutter.
lad farsen hvile på køl i en halv time. derefter rulles farsen rundt om de ovnbagte porre i svøb. porrene filmes og pocheres til farsen sætter sig, og nedkøles derefter. de nedkølet porre paneres i mel, æg og panko. porrene steges i en blanding med olie og smør, til de er gyldne og sprøde.
farserede porrer i fad. en lettere udgave, men som tager lidt længere tid ved at lægge de næsten kogte porrer tæt ved siden af hinanden i et smurt ovnfast fad af passende størrelse og dække dem med farsen og evt. dr
sse med rasp. sæt fadet i ovnen ved 220 c i ca. 40 minutter. hvad er farserede porrer men er farserede porrer egentlig farserede.
farseret porre bland kød og krydderier. rør løg, mel og sammenpisket æg i. tilsæt mælken lidt efter lidt, og lad farsen hvile i køleskabet, til resten er klar. skær porrerne i 8 cm lange stykker kassr den øverste grønne del og kog dem netop møre i en smule vand. lad dem dryppe af.
porrerne renses, tag mest muligt af det grønne med. skær dem i 2 cm. brede stykker og kog dem møre i velsaltet vand. hæld dem til afdrypning. rør farsen af de nævnte ingredienser, og læg halvdelen i et smurt ovnfast fad. læg porrerne over og dæk med resten af farsen.
farserede porrer opskrift på den klassiske ret med nyt tilbehør. farserede porrer er en skøn klassiker fra mormor køkkenet her er den lækre ret serveret med grønt tilbehør som passer perfekt til få opskrift her. opskrifter.
skær den helt grønne top af porren og del hver porre i 23 stykker alt efter, hvor store du ønsker de farserede porrer. sørg for at skylle dem grundigt og tjekke for jord i folderne. bring en halv liter vand i kog og smid 20 g smør ned i vandet tilsæt de skårne porrer og lad dem småkogepochere i 56 minutter.
farserede porrer er porrer, der pakkes ind i en lækker fars, og derefter på pande og i ovn. en nem opskrift på denne klassiske ret. opskrift på farserede porrer farserede porrer indbagt porre på pande og i ovn ingredienser sådan gør du tilbehør rensning af porrer

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Halkær Ådal - Færdiglavet og velsmagende aftensmad
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 60.00 som VIP. Bliv VIP her
Halkær Ådal leverer hjemmelavet aftensmad lavet fra bunden.

10% rabat på den første måltidskasse, som ikke er en vælg selv måltidskasse, med koden: Ny fast kunde

- Sunde og velsmagende retter lavet fra bunden
- Til én eller flere personer
- Lavet på gode og ordentlige råvarer
- Leveres frosne med lang holdbarhed
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 50.00
Rabatkode: Ny fast kunde giver dig 10.0%
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Halkaeraadal, Måltidskasse
Populære søgninger: Færdigretter leveret, Madspild kasse, Madpakke kasse, Fredfisk, Kyllingefarsbrød, Stuvet hvidkål og frikadeller, Forloren hare valdemarsro, Den sejeste suppekur, Nem mad til mange, Vegetar boller i karry, Mad bragt til døren, Frikadeller med brun sovs, Stuvet spidskål sund, Brunkagedej, Julegave til farfar, Færdiglavet mad til døren, Sur sød sauce, Stuvet hvidkål sund, Måltidskasser til 1 person, Farseret porre, Mad til 10 personer, Dildsovs, Madlevering københavn, økologisk catering, Brune champignon næringsindhold
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support