Forside

Færdigretter leveret - Halkær Ådal

Stor test af færdigretter leveret til døren anne, 14. september 2018, mad, 3 i løbet af de seneste par år er der kommet stor efterspørgsel på fænomenet måltidskasser, hvor man kan få leveret en kasse med friske råvarer eller færdigretter lige til døren.
hjemmelavet mad leveret til døren. med vores måltidskasser får du velsmagende, sund mad på ingen tid. vores koncept gør det let at spare både tid og penge uanset størrelsen på husstanden. vi tilbyder ægte convenience, da maden passer sig selv i ovn eller mikrobølgeovn. alt du skal gøre er at anrette, og så er det spisetid.
vores måltidskasser bliver leveret med alle de nødvendige råvarer til de retter, du skal lave. du får desuden en nøje udført opskrift med, som er nem og enkelt at følge, og som lader dig bikse lækkert mad sammen på kun 30 minutter.
færdigretter. vores færdigretter til dig, der ikke vil gå på kompromis med dit mad, selvom det nogle gange godt må være både nemt og hurtigt. derfor har vi udviklet sundt og økologisk mad i form af nemme færdigretter, leveret til døren, så du slipper for
at lave maden selv.
pensionistmad vi tilbyder lækker, smagfuld og veltilberedt mad leveret lige til døren i hele Østjylland. til dig der ønsker aftensmad, der smager og mætter. pensionistmad, og generelt set mad til ældre, har i flere år været udskældt og kritiseret for dens kvalitet, mængde og smag.
25 frosne veganske færdigretter gratis leveret i hele landet excl. ikkebrofaste øer dkk 1.475,00 dkk 1.147,00
velkommen til halkær Ådal færdigretter. færdigtilberedte og velsmagende økologiske retter af lokale råvarer. leveres frosne til n eller flere personer.
uanset hvilken en form for mad du spiser, så findes der mange færdige retter leveret til døren at vælge imellem. der findes færdigretter med fisk, med kød, uden kød og færdigretter som kun består af økologiske råvarer.
hjemmelavet uden om en fabrik det lækre ved at vælge en måltidskasse med færdigretter som en løsning er, at du får hjemmelavede færdigretter leveret, som altså er langt fra de masseproducerede færdigretter fremstillet på en samlebåndsfabrik, som du finder i supermarkedet.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Halkær Ådal - Færdiglavet og velsmagende aftensmad
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 60.00 som VIP. Bliv VIP her
Halkær Ådal leverer hjemmelavet aftensmad lavet fra bunden.

10% rabat på den første måltidskasse, som ikke er en vælg selv måltidskasse, med koden: Ny fast kunde

- Sunde og velsmagende retter lavet fra bunden
- Til én eller flere personer
- Lavet på gode og ordentlige råvarer
- Leveres frosne med lang holdbarhed
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 50.00
Rabatkode: Ny fast kunde giver dig 10.0%
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Halkaeraadal, Måltidskasse
Populære søgninger: Færdigretter leveret, Madspild kasse, Madpakke kasse, Fredfisk, Kyllingefarsbrød, Stuvet hvidkål og frikadeller, Forloren hare valdemarsro, Den sejeste suppekur, Nem mad til mange, Vegetar boller i karry, Mad bragt til døren, Frikadeller med brun sovs, Stuvet spidskål sund, Brunkagedej, Julegave til farfar, Færdiglavet mad til døren, Sur sød sauce
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support