Forside

Dildsovs - Halkær Ådal

Stegt laks med aspargeskartofler og dildsovs. let og lækker aftensmad med fisk. klik her og se opskriften. stegt laks med dildsovs. 15 min.
varm olie og 1 spsk smør indtil det smelter. tilsæt hakket skalotteløg og kog indtil de er bløde ca. 1 minut tilføj vinen og kog det op til det er reduceret til ca. det halve tager omkring 3 minutter. skru gryden ned på lav temperatur, og tilsæt dijon sennepen, dild, tsk salt og lidt peber mens du pisker.
dildsovs her får du min opskrift på en nem dildsovs, der er en lækker sauce med dild og citron. sovsen passer godt til bla. laks og kylling. dildsovs er en lækker, delikat og mild sovs med dild og citron. det er en klassisk opbagt sovs, der er nem at lave. sauce...
sovsen passer godt til bla. laks og kylling. dildsovs er en lækker, delikat og mild sovs med dild og citron. det er en klassisk opbagt sovs, der er nem at lave. sauce med dild og citron passer perfekt til fisk, og især laks er sovsen rigtig god til. men også kylling nyder godt af dildsaucen.
du kan lave en lækker, varm dildsovs på 10 minutter. men du kan også lave en skøn, kold dildsovs, som du her får opskriften på den er endnu hurtigere og nemmere. som tilbehør til stegt
laks med kold dildsovs er det svært at komme uden om en skål friskkogte kartofler.
en god dildsovs smager fantastisk til al fisk og lyst kød eller bare til en portion nye kartofler. med denne opskrift tager det højst 10 minutter, så er du i mål og står med en dildsovs, der virker lige så lækker og cremet som en opbagt sovs men er langt nemmere. glæd dig til næste gang, du skal have stegt fisk med dildsovs.
tørret dild. 23 spsk. tørret dild. salt. salt. opskrift ingredienserne røres sammen og smages til med salt kold dildsovs bruges til kogte grøntsager efter eget valg eks. kogte rødbeder og porrer serveres evt. sammen med hasselback kartofler og flutes.
dildsovs. sennepssovs. bechamel sauce. en god sovs er lige prikken over ix27et, og de fleste sovse er faktisk ret nemme og hurtige at lave. flamberet whiskysauce med ristede champignoner. snyde bearnaise på 2 minutter lavet med stavblender. sauce blanquette klassisk fransk sauce.
dildcitron sovs. g. dl. dl. dl. smelt smørret. tilsæt melet og pisk en grundsovs op med væden. når sovsen har den rette konsistens, tilsættes fint hakket hvidløg, og den smages til med citronsaft, salt og peber. inden servering røres dilden i.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Halkær Ådal - Færdiglavet og velsmagende aftensmad
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 60.00 som VIP. Bliv VIP her
Halkær Ådal leverer hjemmelavet aftensmad lavet fra bunden.

10% rabat på den første måltidskasse, som ikke er en vælg selv måltidskasse, med koden: Ny fast kunde

- Sunde og velsmagende retter lavet fra bunden
- Til én eller flere personer
- Lavet på gode og ordentlige råvarer
- Leveres frosne med lang holdbarhed
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 50.00
Rabatkode: Ny fast kunde giver dig 10.0%
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Halkaeraadal, Måltidskasse
Populære søgninger: Færdigretter leveret, Madspild kasse, Madpakke kasse, Fredfisk, Kyllingefarsbrød, Stuvet hvidkål og frikadeller, Forloren hare valdemarsro, Den sejeste suppekur, Nem mad til mange, Vegetar boller i karry, Mad bragt til døren, Frikadeller med brun sovs, Stuvet spidskål sund, Brunkagedej, Julegave til farfar, Færdiglavet mad til døren, Sur sød sauce, Stuvet hvidkål sund, Måltidskasser til 1 person, Farseret porre, Mad til 10 personer, Dildsovs, Madlevering københavn, økologisk catering, Brune champignon næringsindhold, Julekasse godt levert, Persillesovs uden mælk
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support