Forside

Chili con carne ris - Halkær Ådal

Drys de kogte ris med finthakket chili og mynte, og servr som tilbehør til chili con carne sammen med den kølige yoghurtcreme. pil og hak løg og hvidløg fint. rens chilierne, og hak dem fint. varm olien op i en stor gryde, og steg løg og chili sammen med krydderierne.
rist kødet på en tør slipletpande. pil løgene, hak dem fint og vend dem i kødet. tilsæt tomater og bouillonterning og kog det igennem. lad det simre 5 min. tilsæt de to slags bønner, tomatpure og chili.
rissalat. bring bouillonen i kog i en tykbundet gryde og tilsæt risene under omrøring. kog dem ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 12 min. tag gryden af varmen og lad risene trække, stadig under låg, i ca. 12 min. lad dem køle af.
opskrift på chili con carne. den absolut bedste opskrift på chili con carne lavet med chokolade. vi elsker en stor portion varm chili med tilbehør af ris, nachos og en kold klat creme faiche på t
ppen. det må faktisk være en af vores yndlings simreretter. vores udgave er med grøntsager og chokolade, men chokoladen kan sagtens udelades.
steg løg, hvidløg og chili i olivenolie i en gryde. tilsæt hakket oksekød og krydderierne paprika, spidskommen, koriander, kanel, salt og peber. vend rundt, og lad det stege, til kødet er brunet. tilsæt hakkede tomater, tomatpur og bouillon.
chili con carne med kidneybønner, majs, rød og grøn peberfrugt samt ris. 350 g. forestia er nemme madretter, der ikke fylder meget i rygsækken, og som tilberedes uden bål eller andre varmekilder på bare 12 min. posen med chili con carne kommes i den medfølgende varmeelementspose.
chili con carne opskrift med chokolade se her. lækker og spicy chili con carne med mørk chokolade, skært oksekød, kidneybønner, chili, ris og smagfuld creme fraichedressing. find opskriften her. chili con carne med ris og skært kød. 40 min.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Halkær Ådal - Færdiglavet og velsmagende aftensmad
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 60.00 som VIP. Bliv VIP her
Halkær Ådal leverer hjemmelavet aftensmad lavet fra bunden.

10% rabat på den første måltidskasse, som ikke er en vælg selv måltidskasse, med koden: Ny fast kunde

- Sunde og velsmagende retter lavet fra bunden
- Til én eller flere personer
- Lavet på gode og ordentlige råvarer
- Leveres frosne med lang holdbarhed
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 50.00
Rabatkode: Ny fast kunde giver dig 10.0%
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Halkaeraadal, Måltidskasse
Populære søgninger: Færdigretter leveret, Madspild kasse, Madpakke kasse, Fredfisk, Kyllingefarsbrød, Stuvet hvidkål og frikadeller, Forloren hare valdemarsro, Den sejeste suppekur, Nem mad til mange, Vegetar boller i karry, Mad bragt til døren, Frikadeller med brun sovs, Stuvet spidskål sund, Brunkagedej, Julegave til farfar, Færdiglavet mad til døren, Sur sød sauce, Stuvet hvidkål sund, Måltidskasser til 1 person, Farseret porre
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support