Forside

Chili con carne med ris - Halkær Ådal

Tilsæt spidskommen, kanel, koriander, chili og hvidløg. rør rundt i et par minutter, skru lidt ned for varmen og tilsæt de hakkede løg. rør rundt, til løgene er gennemsigtige og klare, tilsæt nu oksekød og brun det. tilsæt de flåede tomater, hakkede soltørrede tomater og oksebouillon. læg låg på og lad det simre i en halv times tid.
tilsæt sauce, bønner, chili, paprika og salt. kog retten ved svag varme og under låg i ca. 2 min. tilsæt peberfrugt gem lidt til pynt og kog i yderligere ca. 2 min. smag til. kom den varme chili con carne i en skål. pynt med lidt avocado, peberfrugt, chips og revet ost.
chiligryde. lad smørret blive gyldent i en tykbundet gryde. steg løg og hvidløg i ca. 1 min. kom kødet i og brun det med, til det smuldrer og skifter farve. tilsæt bønner med chilisauce, vand og de øvrige ingredienser. lad chiligryden koge ved svag varme og under låg i ca. 10 min.
drys
e kogte ris med finthakket chili og mynte, og servr som tilbehør til chili con carne sammen med den kølige yoghurtcreme. pil og hak løg og hvidløg fint. rens chilierne, og hak dem fint. varm olien op i en stor gryde, og steg løg og chili sammen med krydderierne.
opskrift på chili con carne. den absolut bedste opskrift på chili con carne lavet med chokolade. vi elsker en stor portion varm chili med tilbehør af ris, nachos og en kold klat creme faiche på toppen. det må faktisk være en af vores yndlings simreretter. vores udgave er med grøntsager og chokolade, men chokoladen kan sagtens udelades.
klip posen op og servr chili con carnen med ris og en god klat creme fraiche. kog 400 g ris i 7 dl vand med 1 tsk. salt i ca. 12 min. under låg. sluk og lad risene trække, til resten af retten er færdig induktion lad stå på 1 læg posen med chili con carne i en lille gryde, og dæk med vand.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Halkær Ådal - Færdiglavet og velsmagende aftensmad
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 60.00 som VIP. Bliv VIP her
Halkær Ådal leverer hjemmelavet aftensmad lavet fra bunden.

10% rabat på den første måltidskasse, som ikke er en vælg selv måltidskasse, med koden: Ny fast kunde

- Sunde og velsmagende retter lavet fra bunden
- Til én eller flere personer
- Lavet på gode og ordentlige råvarer
- Leveres frosne med lang holdbarhed
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 50.00
Rabatkode: Ny fast kunde giver dig 10.0%
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Halkaeraadal, Måltidskasse
Populære søgninger: Færdigretter leveret, Madspild kasse, Madpakke kasse, Fredfisk, Kyllingefarsbrød, Stuvet hvidkål og frikadeller, Forloren hare valdemarsro, Den sejeste suppekur, Nem mad til mange, Vegetar boller i karry, Mad bragt til døren, Frikadeller med brun sovs, Stuvet spidskål sund, Brunkagedej, Julegave til farfar, Færdiglavet mad til døren, Sur sød sauce
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support