Start med at pil og hakke løget fint. sauter i smørret til løget er gennemsigtigt. ordn og skær kinaradisen ud i terninger af ca. 11 cm og kog dem i 15 min i bouillonen. hæld væsken fra aspargesene og put de 2 dåser asparges i bouillonen med kinaradisen og lad simre i 1015 min eller til alt er helt mørt. blend og put suppen tilbage i gryden. men hvor jeg bruger dåseasparges om vinteren og efteråret, så nøjes jeg med en enkelt dåse asparges om sommeren og supplerer så med friske asparges for resten. der kan bruges både hvide og grønne asparges vi foretrækker en blanding og faktisk kan suppen også laves udelukkende på friske asparges. 1 dåse asparges med væde 200 g renset porre eller champignon 1 12 dl cremefraiche 18 2 dl vand 2 spsk. maizenamel 1 hønsebouillontern 12 dl fløde 13 salt og peber. pynt hakket persille eller stegt bacon. 1 dåse asparges 30 gr. smør 3 spsk. mel 34 liter hønsebouillon 2 dl fløde salt og peber hæld asparges til afdrypning gennem en sigte. gem aspargesvandet. smelt smør og rør melet i. rør aspargesvandet i, derefter bouillon. kog op og kog ca. 10 min. tilsæt fløde og kog op. kom asparges i og smag læs mere aspargessuppe smelt smørret, kom melet i og bag det sammen med aspargesvand. tilsæt derefter høns
bouillon. lad suppen koge igennem 5 min. hæld piskefløde i og varm suppen op til kogepunktet. smag til med salt og peber. kom aspargessnitterne i til sidst. server med flte eller kuvertbrød skræl asparges og skær dem i 2 cm. stykker. kog aspargesstykkerne i hønsesuppenfonden i 810 minutter, hvor efter aspargeshovederne tilsættes og koges yderligere 57 minutter. tag aspargesstykkerne op med en hulske. rør blødgjort smør og mel sammen i en lille skål, så det bliver til en smørbolle. lækker smagfuld aspargessuppe med sprøde ostebrød du skal bruge 46 pers. 25 gram smør. 6 spsk hvedemel. 3 hønsebouillonterninger. 2 glas slikasparges. 1 dåse asparges aspargessuppe opskrift med kødboller. nem og lækker aspargessuppe opskrift med masser af smag. jeg er vild med den cremet suppe med aspargessnitter og kødboller. 5 fra 1 stemme. udskriv pin recipe. forb. tid 15 min. samlet tid 15 min. ret aftensmad, forret, hovedret, suppe. køkken dansk. smelt smørret, kom melet i og bag det sammen med aspargesvandet. tilsæt derefter bouillon og lad suppen koge igennem ca. 5 min. hæld piskefløde i og varm suppen op til kogepunktet. smag til med salt og peber evt muskat. kom aspargessnitter og kødboller i til sidst og varm suppen ordentligt igennem.
Halkær Ådal - Færdiglavet og velsmagende aftensmad
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 60.00 som VIP. Bliv VIP her
Halkær Ådal leverer hjemmelavet aftensmad lavet fra bunden.
10% rabat på den første måltidskasse, som ikke er en vælg selv måltidskasse, med koden: Ny fast kunde
- Sunde og velsmagende retter lavet fra bunden
- Til én eller flere personer
- Lavet på gode og ordentlige råvarer
- Leveres frosne med lang holdbarhed
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.