Vi er gastrofun velkommen til her finder du masser af opskrifter og inspiration til både gamle og nye teknikker inden for fx. sous vide, dry aging, mindre madspild, molekylær gastronomi og køkkengrej.. vi er et brugerstyret madunivers for alle madnørder. hos os er det lovligt at fejle, så længe man har det sjovt imens. 298,95 kr. bag om gastromand. gastromand extended er en ny, opdateret udgave af den anmelderroste kogebogsbestseller gastromand. denne nye bog er en eksklusiv opgradering med lækre opskrifter på cocktails og klassiske, danske no nonsenseopskrifter på fx skidne æg og skipper labskovs samt to helt nye kapitler far laver sovsen og svigermors drøm ... gastromand.dk er licenseret under creative commons ikkekommerciel 2.5 danmark licens med andre ord, du genbruger bare alt det du lyster, så længe det er i ikke kommercielt øjemed, og du linker tilbage til os. luk anden grundigt med et par kødnåle se billede. steg anden på en rist over en bradepande se nedenfor i ovnen 5 timer eller indtil du rammer en kernetemperatur på 7075 grader ved bryst og lår. er du presset på tid, så skru op og giv den 140 grader til du rammer 7075 grader. gastromand.dk, aalborg, denmark. 46.028 synes godt om 381 taler om dette. gastromand.dk er opskrifter, øl, vin, spiritus, cocktails, rejser,... gastromand extended er en ny, opdateret udgave af den anmelderroste kogebogsbestseller gastromand.
enne nye bog er en eksklusiv opgradering med lækre opskrifter på cocktails og klassiske, danske no nonsenseopskrifter på fx skidne æg og skipper labskovs samt to helt nye kapitler far laver sovsen og svigermors drøm med opskrifter til den søde tand. her finder du de seneste opskrifter fra gastromand. få bl.a. opskriften på den ultimative bacon explosion eller lær at lave lynbolognese m. bacon. se mere her. gastromand er danmarks største blog og online community om mad og drikke for mænd gastromand.dk har 260.000 månedlige besøg, heraf 190.000 unikke, som genererer mere end 500.000 sidevisninger. gastromand har 11.000 fans på facebook, 5.500 følger dem på instagram og 1.600 på twitter. gastromand extended nu med sovs, sprut og sødt er stadig en uhøjtidelig kogebog proppet med inspiration til alle madentusiaster, der elsker at jonglere i køkkenet. med kapitelnavne som fx daten, herrefrokosten og tømmermændene giver gastromændene et bud på, hvilke retter der er helt perfekte til en lang række situationer og begivenheder i enhver madglad mands liv. en coleslaw salat er utrolig nem, at lave af enten spidskål eller hvidkål. det tager ikke langt tid at spidskål eller hvidkål og rive lidt gulerødder, og dernæst blande det med ens egen favorit dressing, og på den måde have sin egen lækker coleslaw salat. jeg plejer som regel at bruge spidskål, da jeg synes at denne kåltype smager ...
Halkær Ådal - Færdiglavet og velsmagende aftensmad
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 60.00 som VIP. Bliv VIP her
Halkær Ådal leverer hjemmelavet aftensmad lavet fra bunden.
10% rabat på den første måltidskasse, som ikke er en vælg selv måltidskasse, med koden: Ny fast kunde
- Sunde og velsmagende retter lavet fra bunden
- Til én eller flere personer
- Lavet på gode og ordentlige råvarer
- Leveres frosne med lang holdbarhed
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.