Forside

Yousee dækningskort - Greentel

Vi må desværre informere dig om, at vi ikke længere supporterer denne browser. vi anbefaler at du bruger den nyeste version af google chrome.
på kundeservice kan vi hjælpe dig, som har produkter hos yousee. du finder hjælp til dit bredbånds, tv eller mobilabonnement. du kan også få hjælp til din regning eller få svar på, hvad det koster at bruge mobilen i udlandet.
yousee dækningskort og net. yousee er et velkendt mobilselskab i danmark, der dog først for nyligt, er blevet udbyder af mobiltale. oprindeligt er yousee en kabeltv firma, der i begyndelsen kun tilbød tv pakker via kabeltv. fra omkring 15 år siden blev coax teknologien udvidet til at kunne sende og modtage internet, så alle kabeltv ...
3 yousee 410 18.800 anmeldelser tjek din adresse hos yousee har du langsomt eller ustabilt fibernet eller har du bare problemer med fibernettet, så er det h
jst sandsynlig ikke fiber du har, men almindelig kobberbaseret bredbånd, og så bør du tjekke priserne i toppen, og få opgraderet til en af de nyerere forbindelser med god fart.
yousee er mest kendt for deres kabeltv og de senere år også for billigt bredbånd. i juni 2016 blev tdc og yousee lagt sammen, så alle produkter fra tdc nu sælges via yousee og det tdc vi før kendte nu yousee.. det betyder også, at yousee nu har danmarks bedste mobildækning i danmark, da tdc netop er blevet kåret som det bedste netværk her i 2016 af telestyrelsen.
dækningskort viser dig, hvordan dækningen på for eksempel 4g er i dit område . dækningskort vær opmærksom på, at hastigheden bliver påvirket af antallet af brugere på masten, afstanden til masten og omgivelserne. n person kan opleve den viste hastighed, men når flere er på nettet samtidig, må de deles om kapaciteten.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Greentel - Billig telefoni fra 48 kr/md
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 30.00 som VIP. Bliv VIP her
Bestil et abonnement fra Greentel som har vundet bedst i test i 2018
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 25.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Grentel, Mobil, Grøn omstilling
Populære søgninger: Mobilabonnement børn, Billige mobilabonnementer, Mobilabonnement danmark, Mms beskeder, Familie abonnement mobil, Volte opkald, Billigste mobilabonnement danmark, Hvilket netværk bruger oister, Ringe til england fra mobil, Billig mobiltelefon kontantkort, Billig mobil bredbånd uden binding, Internet mobilt
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support