Forside

Mobilt bredbånd danmark - Greentel

4g guiden alt om mobilt bredbånd. velkommen til den store guide til 4g i danmark. her kan du læse om teknologien bag 4g lte, udviklingen og hvordan du finder bedste løsning til dit behov. vi ser både på 4g internet og på mobilabonnementer med 4g data inkluderet.
mobilt internet fra telenor kan bruges på mobilnettet i danmark. her kan du forvente en hastighed på 1771 mbit download og 543 mbit upload ved udendørs brug. hastigheden afhænger af afstanden til den nærmeste mast og hvor mange brugere, der er online samtidigt.
det er den nyeste teknologi, og der er en nemmere løsning, hvis du er sikret en god kommunikation og en service på dansk og i danmark. mobilt bredbånd med usb modem. hvis du har et mobilt bredbånd med et usb modem, skal du vide at det ikke er alle routere der kan opfange signalet derfra. det kan kun gøres, hvis det har et usb port.
mobilt bredbånd fra telmore kan kun bruges i danmark, på danmarks bedste netværk. hvad vil det sige at bestille låne router vælger du en bredbåndsforbindelse med fri data eller 30 gb data, kan du få tilsendt en wifirouter, som du låner til 0 kr. om måneden, så længe du har din bredbåndsforbindelse.
mobilt bredbånd er optimalt til transportabel bredbåndsløsning. det er trådløst internet, som du kan tage med på farten i danmark. en anden mulighed er gennem din router. ejer du et sommerhus uden almindeligt inte
net, kan du tilslutte det mobile bredbånd til din router. dernæst sørger routeren for større deling af dit mobile netværk.
så kan du nemt se, om du skal have almindeligt eller mobilt bredbånd. med mobilt internet fra telia kan du surfe løs i både danmark, norden og europa helt uden at det koster ekstra. devices med mobilt bredbånd. mobilt bredbånd sendes via en 4grouter, som er forbundet til vores hurtige 4g
10 gb dækker langt de flestes behov. det næste du skal overveje, er hvor i danmark du vil benytte det mobile bredbånd. det er således, at de forskellige mobil bredbånds udbydere bruger hvert deres eget mobile net, til at sende data frem og tilbage mellem dit usb modem og internettet. det kaldes et 3g net 4g net.
mobilt bredbånd er trådløst internet, som du kan tage med dig overalt i danmark. du er på nettet via 4g eller 5gforbindelsen den samme forbindelse, som du bruger på din smartphone. du kan bruge mobilt bredbånd streaming og til gaming, til at tjekke mails og netbank, være online på sociale medier og alt det, du ellers bruger internettet til.
mobilt bredbånd fra greenspeak. det er hurtigt, nemt og effektivt. du får trådløst internet, du kan tage med dig overalt i danmark, og det passer helt perfekt til din tablet, din computer, dit modem eller din router. og på samme måde som ved vores mobilabonnementer, går overskuddet til velgørenhed.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Greentel - Billig telefoni fra 48 kr/md
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 30.00 som VIP. Bliv VIP her
Bestil et abonnement fra Greentel som har vundet bedst i test i 2018
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 25.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Grentel, Mobil, Grøn omstilling
Populære søgninger: Mobilabonnement børn, Billige mobilabonnementer, Mobilabonnement danmark, Mms beskeder, Familie abonnement mobil, Volte opkald, Billigste mobilabonnement danmark, Hvilket netværk bruger oister, Ringe til england fra mobil, Billig mobiltelefon kontantkort, Billig mobil bredbånd uden binding, Internet mobilt, Taletidskort, Billig mobilabonnement med mobil, Telenor netværk
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support