Forside

Mobildata virker ikke - Greentel

Internet på mobilen virker ikke. nulstil apnnetværksindstillinger afhængigt af model og genstart telefonen. tag simkortet ud og rens det med en tør klud tjek, om der er softwareopdateringer til din mobil sms virker ikke. særligt til iphonebrugere prøv at slå imessage fra og til igen.
mobildata iphone 6s virker ikke. hej eksperter. jeg har købt en iphone 6s for en måned siden. men nu er dens 4g til tider ikke at virke, selvom der står jeg har 4g...
hvis mobildata stadig ikke fungerer på dette tidspunkt, er den næste gode ting, du kan gøre, at nulstille netværksindstillingerne på din samsung. hvad dette fejlfindingstrin gør, er at rydde al netværksrelateret opsætning af din enhed til fabriksindstillinger.
mobildata virker ikke var det jeg googlede og fik så dette geniale kvalitetssvar. ingen adgang til mobildata mobildata virker ikke. er blevet til sådan får man yousee mobildata til at virke. mange tak til torben, proaktivt indlæg af højeste og af største kvalitet.
mobildat
fungerer ikke er en almindelig klage, som de fleste iphonebrugere har. den almindelige årsag er, at de opgraderede til den nyeste ios 14. the
kontroller, at du er i et område med mobildækning. følg derefter disse trin du kan slå mobildata til eller fra ved at gå til indstillinger og trykke på mobildata eller mobilnetværk. på ipad står der muligvis indstillinger mobildata. hvis du er i udlandet, skal du sørge for, at enheden er indstillet til dataroaming.
hvis dette ikke hjælper, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, der altid sidder klar til at hjælpe dig. du kan også læse mere om mobildækning generelt, som du finder meget mere information om i denne artikel .
hvis den tidligere metode ikke virker så det betyder de mobile data ikke fungerer problem er intern. i dette tilfælde, du måske brug for at gendanne din iphone til fabriksindstillinger for at løse problemet. dette kan gøres på mange forskellige måder men de fleste af dem fører til tab af data.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Greentel - Billig telefoni fra 48 kr/md
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 30.00 som VIP. Bliv VIP her
Bestil et abonnement fra Greentel som har vundet bedst i test i 2018
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 25.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Grentel, Mobil, Grøn omstilling
Populære søgninger: Mobilabonnement børn, Billige mobilabonnementer, Mobilabonnement danmark, Mms beskeder, Familie abonnement mobil, Volte opkald, Billigste mobilabonnement danmark, Hvilket netværk bruger oister, Ringe til england fra mobil, Billig mobiltelefon kontantkort, Billig mobil bredbånd uden binding, Internet mobilt
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support