Forside

Køb mobil i usa - Greentel

En læser skal på ferie i usa og spørger om en ipad købt i usa kan bruges i danmark det kan den, men der er lige det med momsen. når man skal rejse til udlandet, kan det være fristende at købe en mobil, computer, tøj eller hvad som helst faktisk, hvis bare det er billigere i det land, man rejser til det kunne for eksempel være køb af en ipad i usa.
hvis du har abonnement hos yousee tdc og har det der hedder roaming world, kan du bruge din mobil til data og tale i usa uden ekstra omkostninger. der kan følge op til 20 gb data med afhængigt af abonnementtype oplyst 14. sep, 2020 yousee dækker 36 lande, inkl canada.
hvis du har købt en mobil i udlandet, hænger du altid selv på regningen og problemet, hvis mobilen går i stykker. du skal selv finde et værksted, der vil tage mobilen ind, og du skal selv betale for reparationen. du har samtidig ingen garanti, hvis mobilen ikke virker efter værkstedsbesøget, og du har ingen ret til at få pengene igen ...
mobiltelefon, data og wifi i usa. det er betryggende at have en mobiltelefon ved hånden når du er på rejse måske ikke fordi du har i sinde at benytte den ret meget, men mere som sikkerhed i nødstilfælde.
køb ny mobil i udlandet her er 5 fælder du skal undgå. du kan spare tusindvis af kroner på at købe elektronik i udlandet her er fem fælder, du skal undgå, inden du slår til
køb mobil og tablet i usa. re
ser du derimod til usa, så er der betydelige forskelle på prisen. så kan du hurtigt du hurtig spare 23.000 kroner på en high end mobil. men det er uden moms. det er din pligt at oplyse køb af varer i udlandet, der er moms på og det er der på mobiltelefoner og tablets. momsen er 25 procent.
du skal betale told, hvis du køber varer på nettet fra et land uden for eu, og den samlede pris er på mere end 1.150 kr. før fragt. beløbsgrænsen gælder dermed for den samlede værdi af alle varerne i forsendelsen. når du opgør værdien, skal du kun medregne prisen for selve varerne dette kaldes varernes egenværdi.
mobiltelefoni, wifi og smartphones i usa. mobiltelefoner, smartphones og brug af internet i usa og canada kan være en giftig cocktail for feriebudgettet, hvis du ikke passer på. skyhøje minuttakster og tårnhøje gebyrer på datatrafik gør, at du skal have styr på din mobiltelefon, inden du tænder den i usa og bare bruger løs.
i usa ligger der rigtig mange telebutikker, så det burde ikke være noget problem at finde en hvor du kan købe data og telefoni til telefonen. en af de største teleselskaber i usa hedder att, som også tilbyder taletids kort eller prepaid card, som du kan benytte til data.
denne side er din adgang til skat.dk. beregn, hvad du som privatperson skal betale i told for varer, du køber på nettet og får tilsendt fra et land uden for eu.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Greentel - Billig telefoni fra 48 kr/md
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 30.00 som VIP. Bliv VIP her
Bestil et abonnement fra Greentel som har vundet bedst i test i 2018
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 25.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Grentel, Mobil, Grøn omstilling
Populære søgninger: Mobilabonnement børn, Billige mobilabonnementer, Mobilabonnement danmark, Mms beskeder, Familie abonnement mobil, Volte opkald, Billigste mobilabonnement danmark, Hvilket netværk bruger oister, Ringe til england fra mobil, Billig mobiltelefon kontantkort, Billig mobil bredbånd uden binding, Internet mobilt, Taletidskort, Billig mobilabonnement med mobil, Telenor netværk, Volte p20 pro, Apple watch 5 pris danmark, Tdc dækningskort, Oister udlandspriser
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support